Adevarul despre minciunile PDL

O minciuna portocalie: ONG-urile, PSD, PNL si alti politicieni sunt de vina ca sunt caini in strada

In realitate, din 2008 PDL tine blocata o lege perfecta care prevedea sterilizarea tuturor cainilor, astfel incat pana acum nu mai era niciun caine pe strada. Dupa ce ca a tinut legea 3 ani pe loc, PDL a modificat legea in asa hal, incat este aproape imposibil sa mai adopti un caine si a prevazut masuri care va duce la inmultirea cainilor peste masura. Peste 80% din cainii din Bucuresti sunt sterilizati. Daca vor fi ucisi, locul lor va fi luat de altii nesterilizati, care vor fi abandonati. La 1 caine ucis, alti 10 sunt abandonati. Cineva spunea ca uciderea cainilor echivaleaza cu scoaterea apei dintr-o casa inundata, cu cana, inainte de a inchide robinetul.

PDL minte, asa cum a mintit si alta data. Cand au fost alesi. Erau in campanie electorala si promiteau mariri de salarii, de pensii, autostrazi. Au distrus tara in perioada mandatului. Acum, iar sunt in campanie electorala si promit ca vor scapa tara de caini, ucigandu-i. Pardon, lasa la alegerea primariei daca vor fi ucisi sau nu, dar spun clar ca nu sunt bani decat pentru ucidere (desi uciderea cainilor este ineficienta si costa de 3 ori mai mult decat sterilizarea). Funny, nu?
Desi exista studii stiintifice care dovedesc ca eutanasierea cainilor este ineficienta si costisitoare, PDL insista sa adopte o lege care incalca drepturi fundamentale ale omului, declaratia UE si drepturile animalelor. PDL minte iar pentru ca iar este in campanie electorala. Oare, daca sunt votati in 2012 si cum de taiat salarii si pensii nu vor mai avea de unde sa taie, copii de ucis in spitale nu vor mai avea, iar cainii vor fi macelariti in fiecare zi, cu ce minciuna ne vor mai “incanta” alesii in urmatoarea campanie? PE CINE VA MAI UCIDE PDL DUPA CE VA TERMINA CU CAINII? MIE DEJA IMI ESTE FOARTE FRICA DE ACEST PARTID DE SATANISTI UCIGASI!
Haideti sa urmarim acest film impreuna pentru a ne reaminti cum ne-a mintit PDL si de ce UCIDEREA CAINILOR ESTE O ALTA CAMPANIE DE MANIPULARE din partea lor? Daca studiile stiintifice nu va conving ca PDL minte, poate ceea ce veti vedea in film va va convige.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Adevarul despre minciunile PDL

  1. “Serviciile” si “structur’le” lucreaza la imaginea tovarasei Udrea Elena: http://www.click.ro/news/bucuresti/udrea-ti-ar-sta-mamica_0_1296470438.html !

    Rezultatul va fi acelasi ca si in cazul cainilor fara stapan, probabil: http://dantanasescu.ro/wp-content/uploads/2011/11/udrea-zdreanta.jpg si realitatea dezastrului: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=295327703827860&set=pu.288809044479726&type=1&theater

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s