Deputaţii vor putea fi eutanasiaţi cu acordul alegătorilor! (primit pe email)

Propunerea legislativă în acest sens a ajuns de curând pe masa Guvernului, fiind înaintată de mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor. Reprezentanţii asociaţiilor spun că deputaţii au ajuns în ultima vreme un adevărat pericol pentru bietele animale, votând legi precum cea a maidanezilor. Mai grav, ei, se dau şi la om, devenind extrem de insistenţi, chiar agresivi, dacă nu primesc voturi.

 

„Locul deputaţilor nu e pe stradă, printre noi”, spun reprezentanţii ONG-urilor, „ei trebuie să stea închişi. Cine vrea neapărat un deputat trebuie să-şi asume răspunderea, să aibă grijă de el şi în niciun caz să nu îl lase în libertate. Din păcate, iată că românii nu gândesc aşa, se duc şi îşi aleg un deputat şi după un-doi se plictisesc sau uită de el şi-l lasă de capul lui, fără niciun stăpân. Am văzut deputaţi lăsaţi fără şpagă săptămâni de zile: turbaseră, săracii, era clar că trebuie eutanasiaţi”.

 

Proiectul ONG-urilor propune ca deputaţii să poată fi eutanasiaţi – bineînţeles, numai cu acordul celor care i-au ales. „Credem că orice soluţie e mai bună decât ceea ce se întâmplă acum cu deputaţii”, spun autorii proiectului. Ei se aşteaptă la reacţii ostile din partea iubitorilor de deputaţi dar până acum, în mod neaşteptat, aceştia nu şi-au făcut simţită în niciun fel prezenţa.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Deputaţii vor putea fi eutanasiaţi cu acordul alegătorilor! (primit pe email)

  1. Pingback: Deputaţii vor putea fi eutanasiaţi cu acordul alegătorilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s