Cel mai important eveniment al anului 2011 in domeniul protectiei animalelor si mediului – Semnarea protocolului FPAM-USL (video)

Pentru prima oara politicienii colaboreaza cu societatea civila! Sute de oameni din toata tara au fost prezenti la semnarea pentru prima oara in istoria Romaniei a unui protocol ce vizeaza bunastarea animalelor, protectia animalelor si mediului si initiaza un raport de respect fata de iubitorii de animale, care multumita PDL care a instigat la violenta si crima impotriva acestora, au fost discreditati, atacati, batuti sau chiar ucisi.
Se estimeaza ca USL a castigat inimile a peste 8 milioane de iubitori de animale, oameni cu drept de vot.

Multi copii au fost prezenti in sala si multi parinti au fost fericiti cand au aflat ca semnarea acestui protocol inseamna oprirea masacrului cainilor, oprirea distrugerii naturii, astfel incat copiii lor sa nu asiste la ceea ce ei au asistat din 2001, cand Traian Basescu a initiat cel mai mare masacru al cainilor, ucisi prin cele mai crude metode.

Victor Ponta a subliniat un adevar crud: copiii au ajuns sa se joace in parcuri cu blocuri in loc sa se joace in parcuri cu copaci. Intr-o lume in care oamenii ucid pasarile ca indraznesc sa-si faca nevoile pe pervazul geamului lor, acest protocol este o mostra de civilizatie, educatie, bun simt, pretuire fata de sufletul oamenilor si copiilor care respecta si iubesc animalele si este o dovada ca binele poate invinge, daca suntem uniti.

Multumesc tuturor celor care au crezut in puterea iubitorilor de animale, multumesc tuturor celor care au luptat prin orice mijloace pentru a invinge in lupta cu raul, multumesc tuturor artistilor si politicienilor care s-au alaturat luptei noastre! Multumesc asociatiilor de protectia animalelor, care in ciuda faptului ca au fost discreditate, nu s-au speriat, ci s-au indarjit si mai mult sa dovedeasca cine spune adevarul si cine minte. Ah, uitasem sa-i multumesc lui Dumnezeu pe care am fost suparata dupa ce legea s-a votat. Dar se pare ca avea planuri mari pentru romani, mai mari decat puteam banui. Asadar, iti multumesc bunule Dumnezeu pentru ajutorul dat si te rog sa ai grija de sufletele sacrificate pentru ca aceste minuni sa se infaptuiasca!

Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem la indeplinire cu totii planurile propuse pentru urmatorii ani!

http://www.youtube.com/playlist?list=PLDD6CA4738FFFB979 (aici puteti sa urmariti fiecare film in parte)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Evenimente importante. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s