PDL = Robin Hood pe invers. PDL-istii iau de la saraci sa dea la bogati

PDL-istii nu s-au nascut din mame normale, ci AU FOST FATATI DE DIAVOL. Doar asa se pot explica masurile din ce in ce mai aberante pe care le iau. PDL-ul nu mai are bani, prin urmare a conceput un plan de masacrare a cainilor amarati si nevinovati, a votat legea si acum astepata efectele. Impropriu spus asteapta, pentru ca PDL-istii deja ucideau in masa cainii prin cele mai crude metode. Ultima fapta cu care se lauda PDL-istii – otravirea a peste 30 de caini in Tg. Jiu. Daca nu se lauda, ii laudam noi, pentru ca stim cu totii din cauza cui se intampla asa ceva si ca mana portocalie este vinovata de masacru.
Dar exact cum am prevazut, PDL va initia cel mai mare genocid, mai mare decat al lui Hitler. Iata ce proiect de lege a introdus Dl. Pipilica (a se citi Pirpiliu – initiatorul masacrului cainilor).
Cine va hrani un amarat de cersetor, care culmea, tot din cauza lor a ajuns in strada, fiind concediat sau i s-a taiat pensia, dupa ce i s-a furat viata, va fi amendat. Dar nu numai persoana care hraneste, ci si amaratul care a indraznit sa ceara o bucata de paine sa nu moara de foame. Bineinteles ca vor veni cu scuza – pentru eradicarea retelelor. Draci. Parca daca e interzis sa faci trafic de carne vie nu se mai face, parca daca sunt interzise drogurile, nu mai exista droguri. Si asta de ce exista? Pentru ca ajung in puscarii niste amarati, iar capul mafiei conduce in continuare. Cam asa se va intampla cu babuta din coltul strazii, fara copii, cu o pensie mizera din care PDL a taiat pana nu a mai putut. Ce si-a spus PDL-ul: “ a dracu baba, i-am taiat pensia, dar tot mai traieste”. Si si-au activat securisti sa vada de ce traieste si cum. Au vazut ca cerseste si din cauza asta i s-a prelungit viata peste normele admise de ei. Asa incat au pregatit o lege sa o ucida pe batranica simpatica, bolnava, care iti multumeste de o mie de ori pentru un colt de paine sau un leu.
Preotii ortodoxi, daca nu ar fi si ei ocupati sa fure din cutia milei de la biserica, ar face o exorcizare a PDL-ului. Poate ies dracii din ei, sau se duc ei dracului sa scapam o data de cei mai nenorociti conducatori ai Romaniei.
Nu vreti sa ma credeti, dar acesta e doar inceputul. PDL chiar pregateste legi si mai si. Bolnavii si pensionarii vor fi ucisi garantat prin noi legi ale PDL-ului daca astia ies iar anul viitor.
Atat va implor, nu-i mai votati. Stiti cine mai voteaza PDL-ul? Patronii burtosi care isi fac case si masini pe spinarea angajatilor care sunt platiti cu salariul minim pe economie si lucreaza 12 ore/zi. Ca apoi burtosii sa vina la petrecerile intre burtosi si sa spuna ca daca vor sa aiba loc de munca sa vina dracului si de sarbatori la munca ca sunt prea multe sarbatori in Romania. Da, eu am auzit cu urechile mele (cum am nimerit la o petrecere intre burtosi nu ma intrebati, dar am plecat cu o scarba eterna). Baietii destepti de la stat sau din guvern mai voteaza cu PDL si Basescu. In general toti cei care au putut fura sau exploata oameni sub guvernarea portocalie. Daca nu va numarati printre ei, alegeti cu cap. Cu oricine, dar nu cu ei. Ne pregatesc scaunul electric si ne vor ucide pe toti. Sunteti datori fata de copiii vostri, nepotii vostri sa nu fiti partasi la genocid. Cred chiar ca isi pregatesc armatele de ucigasi sa intre in casa peste oameni si sa-i ucida direct, ca doar din cauza asta dau legi care permit abuzuri din partea statului.
Update. Chiar in seara asta am vazut o batranica in carucior, slaba, cocosata si amarata care cersea, un adevarat pericol public. Acum cateva luni i-am dat niste fructe. S-a bucurat. Nu asteapta bani neaparat, ci se bucura de orice ii oferi. Dupa ce legea PDLeproasa va fi aprobata, aceasta femeie va fi condamnata la moarte. Ma intreb oare, cosgiugele vor avea culoarea portocalie sau cimitirele vor avea culoare portocalie?
Pe acesti gen de oameni Pirpiliu cu armata portocalie ii va condamna la moarte:

Adrian Paunescu –

Batrânul cersetor

La coltul strazii e un cersetor
Cu mâna-ntinsa, catre-o alta lume
Decât aceea unde, fara nume,
El ispaseste râsul tuturor.Adolescentii se mai tin de glume
Si-i pun în palma semne de-ale lor,
El e batrân si întelegator,
Cu noi, cu totii, dar, cu cei mici, anume.

Si cine observa, într-o doara,
Ca el e-aici din vremuri de demult,
Imperturbabil, în acest tumult,
El, cersetorul, a uitat sa moara.

Sub zdreanta lui, minunea se-ntrupeaza,
În el e Dumnezeu, ce sta de paza.

Iar el este Pirpiliu. StefanPirpiliu. Ucigas in serie. Portocaliu. Psihopat. Pirpiliu. Stefan Pirpiliu.
Intr-o tara civilizata, puscarias, in Romania erou national!
Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to PDL = Robin Hood pe invers. PDL-istii iau de la saraci sa dea la bogati

 1. xnici says:

  PDLepra nu se opreste aici. Genocidul nu se va sfarsi atata timp cat PDL conduce tara. Iata ce alte masuri au mai luat:

  Persoanele care primesc beneficii sociale, precum alocaţia de stat pentru copii, indemnizaţia de creştere a copilului, venitul minim garantat şi alocaţia pentru susţinerea familiei, vor rămâne fără aceste drepturi pentru o perioadă de cinci luni, dacă nu îşi achită taxele şi impozitele locale.

  Suspendarea beneficiilor sociale a fost decisă prin ordonanţă de urgenţă şi e argumentată de Guvern prin necesitatea aplicării prevederilor Legii asistenţei sociale, potrivit Mediafax. “Actul normativ prevede unele modalităţi de penalizare pentru persoanele care primesc beneficii sociale şi nu plătesc taxele şi impozitele locale, astfel încât să fie implementate prevederile Legii asistenţei sociale. Astfel, se suspendă pe o perioadă de 5 luni beneficiul de asistenţă socială acelor persoane care nu îşi vor achita taxele şi impozitele locale”, arată soluţia Guvernului.

  În baza Legii asistenţei sociale, autorităţile administraţiei publice locale constituie un fond de asistenţă pentru plata beneficiilor sociale acordate din bugetul local. Sumele necesare pentru acest fond sunt asigurate inclusiv din bugetele locale. De asemenea, serviciile sociale sunt finanţate şi din bugetul local.

  Prin aceeaşi ordonanţă, Guvernul a decis să introducă şi sancţiunea de suspendare a alocaţiei pentru susţinerea familiei în situaţia în care titularul nu depune în termen declaraţia pe propria răspundere în vederea menţinerii acordării acestui drept.

  Ordonanţa de urgenţă aprobată de Guvern mai stabileşte că alocaţia de stat pentru copii, indemnizaţia de creştere a copilului, venitul minim garantat, alocaţia pentru susţinerea familiei vor fi raportate la indicatorul social de referinţă, care are valoarea de 500 lei.

  Ordonanţa stabileşte că toate beneficiile sociale vor fi raportate la indicatorul social de referinţă, care are valoarea de 500 lei, Guvernul susţinând că nu vor fi modificate cuantumurile beneficiilor şi indemnizaţiilor sociale şi că acestea rămân la acelaşi nivel exprimat în lei şi reglementat în prezent.

  Actele normative modificate în acest sens sunt Legea 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, Legea 416/2001 privind venitul minim garantat (ajutor care va fi acordat pe baza unei liste a bunurilor care nu sunt considerate de strictă necesitate pentru nevoile familiale, similară celei utilizate în prezent pentru ajutorul de încălzire a locuinţei), OU 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului şi. Legea 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei.

  La finalul anului trecut, Guvernul a decis ca indemnizaţia de şomaj să reprezinte 75% din valoarea indicatorului social de referinţă, de 500 lei, şi să nu mai fie raportată la salariul minim, cuantumul indemnizaţiei scăzând ca urmare a modificării sistemului de raportare. Indicatorul social de referinţă este definit în legislaţie drept unitatea exprimată în lei la nivelul căreia se raportează prestaţiile băneşti – cu excepţia indemnizaţiei de şomaj – suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj în vederea încadrării în muncă a anumitor categorii de persoane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s