Cod rosu? Nuuuu… Lenesii si betivii romani nu merita asa ceva!

Iata ce spune, pe facebook, un om caruia guvernul vrea sa-i puna pumnul in gura prin ACTA:

“SECRETELE REGIMULUI BASESCU
De ce a oprit Basescu decretarea de COD ROSU in ROMANIA?
Inca de la 1 februarie meteorologii au prognozat pentru Romania viscole si zapezi de COD ROSU, dovada ca, in toate statele cu care se invecineaza Romania s-a dat COD ROSU si stare de urgenta si alerta, respectiv in Ucraina, Ungaria, Serbia si Bulgaria, ar fi fost absurd ca tara noastra sa fie o enclava de cod portocaliu inconjurata de tari cu cod rosu.
Motivul este ca, Basescu nu putea sa schimbe guvernul Boc cu guvernul Ungureanu, deoarece legea interzice cand este decretata starea de alerta, sa se faca schimbare de guvern.
Deci, cei 68 de morti, case distruse, masini inzepezite, animale moarte, drumuri si trenuri blocate, TOATE SE DATOREAZA CRIMINALULUI BASESCU, pentru ca el sa schimbe guvernul.”  (Adrian Cosmescu)

Si iata si betivii si lenesii Romaniei. Ciumpalacii si viermii au fost acolo sa-i ajute, voluntari, fara sa ceara un leu din acel miliard de euro investit in lopeti pentru Boc. In acelasi timp, conducatorii portocalii ai tarii schimbau guvernul pentru a-si mai tine scaunul sub fund o vreme. Ce mai conteaza cativa morti, mai ales daca votau impotriva lor?

Poate tara noastra a avut pe buna dreptate cod portocaliu. Numai ca era cod portocaliu de saracie. Ciuma portocalie lasa numai cadavre in urma. Pana cand?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cod rosu? Nuuuu… Lenesii si betivii romani nu merita asa ceva!

 1. Ildiko Badescu says:

  Eu am auzit ultima oara (ieri parca) de 92 morti in total. Am ramas socata, pentru ca asa cum gandesc Pdlistii, gandeste si minimum jumatate din populatia Romaniei; Eu asta am scris:

  CUM NE RAPORTAM LA PROBLEMELE SINISTRATILOR DIN ACEASTA IARNA (IAN.-FEBR.2012) ?
  CITITI IN CONTINUARE SI MEDITATI LA CUM POT GANDI UNII DINTRE COMPATRIOTI !

  Pdl & co i-au facut pe sinistrati si decedati, lenesi, betivi, negospodari (nu si-au facut rezerve de… apa si mancare), etc. Feedbackul strazii, cel putin in Bucuresti la 7 oameni din 10: Da, au dreptate, asa este, niste puturosi, betivi, asteapta de la stat , de la militari si de la jandarmi sa mearga sa ii dezapezeasca si sa le dea de mancare. M-am crucit, am indraznit sa spun ca nu sunt de acord, la care mi s-a replicat imediat ca sunt USLista. Ma gandesc si la ceva din specificul national si nici din aceasta perspectiva, nu e normal sa fii rautacios si nemilos cu compatriotii aflati in necaz : la necaz, romanul face haz sau isi ineaca necazul in bautura ! Va intreb si eu pe voi: Si daca ar fi fost adevarat si ar fi fost vorba de lenesi, negospodari, betivi, etc. este normal sa ne pedepsim semenii , sa-i condamnam la moarte sau sa ne bucuram de moartea lor ? Daca nu gandesti distructiv ca Pdl si clientela lor, e normal sa fii pus la zid si etichetat politic ?

  DPADV MEU CEI CARE POT GANDI OBIECTIV, AR TREBUI SA SE MOBILIZEZE PENTRU SCHIMBAREA MENTALITATILOR CELOR EXAGERAT DE SUBIECTIVI !

  IN MOD NORMAL MIRCEA TOADER AR TREBUI SA ISI DEA DEMISIA; PDL, CHIAR DACA ESTE SUSTINUT DE CLIENTELA SI SIMPATIZANTI, AR TREBUI SA DEZAVUEZE ACEST GEN DE MESAJE, PENTRU CA NU ESTE O GANDIRE VALABILA PENTRU MODELUL DE STAT SOCIAL CLAMAT SI DE PDL !

  http://www.criticatac.ro/14347/despre-stigmatizare-sau-de-ce-beau-ranul-popa-din-sat-jeffrey-franks-se-laud-nu/

  http://www.realitatea.net/toader-pdl-despre-oamenii-morti-in-ger-au-baut-si-au-adormit-acolo_913469.html

  .

  • xnici says:

   Ce la pasa lor ca au murit oamenii? Nu dau doi bani pe ei. Exact cum spuneam: 92 de persoane care votau impotriva PDL mai putin. Si daca ar putea sa ne ucida pe toti ar face-o. Ei au nevoie de sclavi pe plantatie si atat

 2. Ildiko Badescu says:

  Durerea e si alta: la ce bine e studiata opinia publica de Pdl si cat de bine stiu ei cum gandesc si unii dintre compatrioti carora le-au ridicat mingea la fileu si le-au dat o explicatie pe intelesul lor pentru incompetenta guvernarii !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s