Un martisor negru pentru romani

Zeci de morti inzapeziti, sute de mii de oameni morti de foame, fara locuri de munca si fara perspective. Copii care se sinucid pentru ca tristetea despartirii de parintii care pleaca in strainatate sa castige bani este mult prea greu de indurat. Copii fara viitor. Oameni care au fost dati afara din casa, nefiind in stare sa-si mai plateasca intretinerea sau ratele (da Basescule am fost nesimtiti ca am facut credite sa sustinem bancile asasinilor economici – nu uitam cum ne-ati jignit si ne jigniti in continuare!). Oameni saraci care slugaresc pentru o mana de hoti. Mai ceva ca in vremea sclaviei negre. Cine supravietuieste si e sanatos bine, cine nu, asta e viata, va spune un ucigas portocaliu. Pentru ca supravietuirea sa-i fie mai grea, ucigasul portocaliu i-a desfiintat spitalele (sa va puna dracu’ sa-mi spuneti ca nu mergeau bine cand eu stiu cel putin unul care mergea bine si a fost inchis), a taiat salariile si pensiile si lista ar putea continua (crestere economica/stabilitate realizata prin taieri de pensii si salarii – rade cu fundul orice economist de voi). Desi dau vina pe altii, in timpul lor s-a furat cel mai mult, in timpul lor au fost desfiintate cele mai multe imm-uri, in timpul lor au fost desfiintate scoli (Romania are nevoie de prosti sa fie condusi/manipulati usor), in timpul lor au fost saraciti romanii. Cei mai multi someri tot in timpul ucigasilor portocalii au fost numarati. Lista este prea lunga si sunt sigura ca toti o cunoasteti, ba chiar si ucigasii portocalii o cunosc (poti sa-i minti pe altii, dar nu te poti minti singur!). Tocmai de aceea au inceput sa conceapa campanii prin care sa atace opozitia. Cand nu esti capabil sa te lauzi cu fapte bune, ataci. E logic. E logic si pentru pr-ul lor de doi bani. Numai ca logica lor nu se potriveste cu logica romanilor care plang pentru ca trebuie sa indoaie laptele copiilor de cateva luni cu apa pentru a le asigura o masa, pentru a supravietui, pentru a nu muri (da, acest caz este real! si parintii muncesc, culmea, nu sunt lenesi si nici betivi!).

Poti sa simti mirosul mortii si de multe ori vezi mantia neagra fluturand la cativa pasi de tine. Este peste tot si asteapta o noua victima a mafiei portocalii. Cu un copilas mort in spitalele insalubre, fara medicamente se delecteaza moartea la ceas de seara. Un pensionar care nu are bani decat de un colt de paine, este asteptat cu nerabdare de moartea care isi ascute coasa. Coasa lui Boc, coasa mortii e totuna. Un tanar accidentat pe trecerea de pietoni de catre o beizadea portocalie care dupa 2 zile de cercetari este eliberat, isi intalneste moartea pentru prima oara. Si ultima oara. Parintii indurerati striga degeaba dupa dreptate. Justitia este orbita cu acid portocaliu. Si apoi, mai avem si noi tupeul sa cerem viata pentru animale.

Acum strigam doar VIATA!VIATA PENTRU TOATE FIINTELE INSCRISE PE LISTA MORTII DE CATRE PSIHOPATII PORTOCALII! Oriunde avem ocazia, oricand putem. Moartea portocalie trebuie oprita cu orice pret.

Pe 1 MARTIE traditionalul martisor cu snur alb si rosu va fi inlocuit cu martisorul cu snur negru si alb. Alb pentru puritatea sufletului copiilor care se nasc pentru a ne reda viitorul (pentru ca mai avem speranta) si negru pentru fiintele maltratate sau ucise la comanda portocalie (comanda directa sau indirecta).

Martisorul meu va fi acesta:

FIE CA FURIA NOASTRA DIN CE IN CE MAI MARE SA INGHITA MOARTEA PORTOCALIE!

FIE CA CEI CARE NE-AU SAPAT NOUA GROAPA SA CADA SINGURI IN EA!

FIE CA DUMNEZEU SA FACA DREPTATE SI SA LE INTOARCA INTOCMAI FAPTELE PRIN CARE NE-AU AJUTAT SA TRAIM “BINE”! PUSCARIA SI SPITALUL DE NEBUNI SA LE FIE CASA!

P.S. inca un motiv pentru a-i eutanasia prin vot pe ucigasii portocalii. donatiile oamenilor transformate in mita electorala:

http://www.jurnalul.ro/observator/sinistrati-zapada-donatii-pdl-neamt-604300.htm

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Un martisor negru pentru romani

  1. xnici says:

    de ce poza cu Basescu plangand si cu Stolojan nedumerit? pentru ca acesti doi psihopati inca mai au tupeul sa apara in mass-media si sa sustina ca ne vor binele. pentru ca ei au fost cei care ne-au manipulat cu nerusinare pentru a-l vota pe PSIHOPATUL SEF! pentru ca jocul lor trebuie sa ne aminteasca mereu cine sunt ei cu adevarat si ca lacrimile de crocodil ale lui Basescu ne-au ucis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s