Acest articol nu este pentru urechi finute

 

 

 

 

 

 

 

Nu avem bani pentru medicamente care ar putea alina durerile bolnavilor de cancer, nu avem medicamente in general in spitale, mor mii de copii anual din cauza malparxisului sau lipsei de medicamente, dar in acelasi timp SIE isi cumpara comprimate vaginale, unguente anale, iar SRI cumpara prezervative. Ma intreb: oare SRI le-o trage celor de la SIE? Ne-o trag toti noua? Dupa durerile pe care le avem zilnic cand vedem ce se intampla in Romania, in mod sigur noi suntem victimele. Ce se intampla in cadrul SIE si SRI este secret de serviciu. Bine, dar numai prost sa fii sa nu-ti dai seama ca este un focar de prostitutie si de swingeri, probabil curve de lux de ambele sexe care isi pun la dispozitie “inteligenta” pentru a se juca de-a spionii cu strainii. Aceasta distractie ne costa milioane de euro. Fostul sef  (e fost sau e tot actual?) de la SIE – Mihai Razvan Ungureanu care a dat unda verde acestei achizitii. Iar acum este Prim Ministru. Se vede treaba ca cei care ne-o trag mai bine si mai tare avanseaza!

In acest timp, oamenii mor inzapeziti, oamenii mor din cauza cancerului, oamenii mor de foame. In timp ce SIE, SRI, Guvernul si-o trag intre ei (dar acolo e placere) si ne-o trag si noua cand se plictisesc (dar la noi e durere). Aud din ce in ce mai des acest cuvant: INADMISIBIL! Este strigator la cer ce se intampla. Azi-noapte am visat ca o voce anunta la radio (eu am televizorul desfiintat din motive lesne de inteles, dar cu toate acestea platesc la cacatul de televiziune nationala pro-basista taxa) ca din ce in ce mai multi romani ies in Piata Universitatii si peste tot in tara. Dar-ar Domnul!

Mai am un blestem, care ii va revolta pe ucigasii portocalii sau simpatizantii lor ratati, dar care ii va unge pe suflet pe cei ca mine scarbiti total de tot ce se intampla ACUM in Romania: SA-I FUTA VIATA PE TOTI CEI CARE NE FUT PE NOI! 

 

http://www.scribd.com/doc/82587754/Asasinul-Economic-in-Romania (acest document trebuie citit cu mare atentie si cu rabdare!)

 

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Acest articol nu este pentru urechi finute

 1. Bogdan Ionescu S. says:

  Desi sunt un basist condamnabil, nu voi vota ACL (Dreapta securista), deoarece Klaus Werner Iohannis a facut trafic de copii pentru recoltare de organe iar sotia lui trafic cu pisici.

  • xnici says:

   Am citit si eu articolul despre traficul de copii. Nu ti se pare ciudat ca acum s-a scos in fata? Nu ti se pare ciudat ca atunci cand era primar nimeni nu zicea nimic despre treaba asta? Si apropos nicio bunica cu suflet nu-si da nepotii! Individa aia nu are nicio scuza. Cine stie ce fel de om este, dar in primul rand judeci un om care isi da copiii si nepotii. Au fost bunicute ca vai de ele care nu au renuntat la nepoti. (nu ar strica si niste dovezi pentru afirmatiile facute pentru ca nu ma impresioneaza oricine spune ceva legat de animale, daca nu aduce dovezi concrete)

   P.S. Basistii condamnabili sunt cu PMP si implicit Macovei. Imi place ca imi testezi inteligenta 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s