Lista cu tot ce au facut rau PDL+Basescu in Romania

Incepand de azi deschid o lista cu toate nenorocirile facute de PDLeprosi si Basescu in Romania. Va rog sa controbuiti cu comentarii pentru a actualiza aceasta lista.

Voi incepe eu lista:

1. Au instigat la violenta, cruzime si crima fata de iubitorii de animale si fata de animale.

2. Au taiat indemnizatiile insotitorilor de persoane cu handicap grad I

3. Au taiat indemnizatiile asistentilor maternali (multi copii au fost intorsi in orfelinate in conditii foarte proaste, dupa ce ani de zile au fost iubiti si ingrijiti de catre cei pe care ii considerau parinti)

4. Copiii autisti nu au dreptul la plata tratamentului lunar pentru recuperare, desi in toate tarile civilizate costul tratamentului este suportat de stat

5. Au taiat pensii, salarii, alocatii

6. Au redus timpul petrecut de mama cu copilul ei, prin reducerea indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani (da, da e la alegere. hai sa fim seriosi)

7. Au promovat curve si oameni incompetenti la conducerea tarii (ia sa vedem care sare cu gura ca sunt curioasa la care dintre ele se incadreaza)

8. Ajutoarele sociale sunt considerate ilegale intr-o tara capitalista, asa incat oamenii sunt condamnati la moarte prin infometare si saracire

9. Oamenii cu dizabilitati sunt mai marginalizati ca niciodata, nu au perspective, scoli, nu exista speranta pentru ei

10. Au fost desfiintate scoli si spitale pe criteriul profitabilitatii. De cand spitalele trebuie sa aduca profit? Ce ar trebui sa faca sa liciteze pentru bolnavi? Sa cumpere mai putine medicamente si sa omoare mai multi oameni? Dreptul sa ingrijire medicala este garantat de Constitutie. Dar acest drept nu este recunoscut de PDL. Acum oamenii mor pr drum pana la urmatorul spital, inca nedesfiintat, dar care este profitabil pentru ca nu cumpara medicamente sau aparatura. Am aflat ca un spital a fost desfiintat desi nu avea pierderi. Interesant, nu?

11. Au construit sali de sport si terenuri de fotbal in panta in sate parasite.

12. Au alocat 400.000.000 euro pentru Catedrala Manuirii Banului in plin an de criza, cand oamenii mor de foame. Crucea mamii lor!

13. Au permis, sustinut si incurajat cianurizarea Romaniei de catre Rosia Montana Gold Corporation. Nu cumva este infractiune ca un presedinte de tara sa sustina un proiect privat??? Chiar daca exista o mica participatie din partea statului?

14. Anul trecut a fost inregistrat cel mai mare numar de decese din cauza conditiilor din spitale, foamei etc. Basescu ii lauda pe PDLeprosi pentru faptele lor!

15. Coruptia care porneste de la cel mai inalt nivel, conducerea tarii si ajunge pana la cel mai de jos nivel. Nu mai poti sa ai incredere nici in politie care in loc sa-si faca datoria de protectori ai oamenilor au ajuns sa instige la violenta si crima sau sa se hlizeasca cand ii chemi sa amendeze o persoana care ataca o femeie, un copil sau maltrateaza si ucide un animal cu sadism. Nu mai poti sa ai incredere nici in preoti care fac campanie electorala ucigasilor portocalii (ex: bisericile care impart fluturasi pentru PDL)

…. lista ramane deschisa! Va rog contribuiti!

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Lista cu tot ce au facut rau PDL+Basescu in Romania

  1. ZARIOIU Vasile says:

    Corect! Mare dreptate aveti.

  2. ;l'k says:

    fiti atenti ca este destul deusor ce prezentati ,deci scapa usor

Leave a comment