PROTEST IMPOTRIVA EXPLOATARII GAZELOR DE SIST! 30.03.2012

Unde? BUCURESTI – PIATA UNIVERSITATII; CLUJ – PIATA UNIRII (pana acum dar accesati acest link pentru update-uri: http://www.facebook.com/events/296613460410137/)

Cand? 30.03.2012

La ce ora? 17.00

Basescu creaza locuri de munca din care nu iesi la pensie, ci cu picioarele inainte. De ce face asta? Pentru ca ies multi bani pentru el si ai lui, cu costul vietii angajatilor si al celor care locuiesc in zonele in care se va exploata gazul. Ce inseamna mai exact aceasta exploatare pentru noi? Apa poluata, dar nu cum e acum, ci va fi imposibil chiar  sa va si spalati, in conditiile in care multi oameni au inca puturi in curte din care beau apa. Pentru ca exploatarea se va face la mare adancime, va trebui sa sapati puturi pe alta planeta, pentru ca in zona in care locuiti la pe o raza de multi zeci de km in jurul acelei zone apa nu va mai exista. In locurile in care au existat exploatari de acest gen, oamenii s-au imbolnavit grav, ireversibil sau au murit la scurt timp dupa ce a inceput exploatarea. Fara gaze puteti trai o viata, fara apa doar 3 zile. Vreti sa castigati bani azi pentru inmormantarea de maine?

AFARA CHEVRON! AFARA RMGC! AFARA BASESCU!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to PROTEST IMPOTRIVA EXPLOATARII GAZELOR DE SIST! 30.03.2012

  1. ZARIOIU Vasile says:

    Bravo! Bravo! Bravo!

  2. Adevarul says:

    Bravo ! SA FIM cati mai multi sa iesim in strada in toate orasele daca e nevoie mai facem o revolutie.AStia vor sa ne otraveasca ,noi ce facem ii lasam???O sa avem cate un Cernobal in toata tara.Daca alte tari au interzis putem si noi dar trebuie sa fim uniti sa iesim cu totii in strada.Daca protestele pasnice nu vor fi suficiente recurgem la violenta,trebuie opriti cu orice pret.

  3. Adevarul says:

    Sa speram ca o sa iasa mai mult de 100 de oameni.Dar asa e romanul nostru pana nu-i ajunge cutitul la os nu se misca din pat.Este interesul tuturor romanilor care mai au constiinta sa iasa in strada si sa zica NU EXPLOATARILOR PRIN METODE POLUANTE IN ROMANIA.Daca politicienii care conduc acuma si-au pierdut constiinta pe drum sa speram ca restul populatiei o mai are si va lua atutudine altfel o sa avem cate un Cernobal mai in toate zonele tarii.Chevron vrea sa ne otraveasca apele potabile asta e adevarata lor intentie.Gazul e pe locul 2.Intr-un viitor apropiat o sa se ajunga ca apa dulce potabila sa fie la fel de scunpa ca aurul.Proteste pasnice nu o sa tina,pana nu-i zguduim nu o sa se intample nimic.TREBUIE schimbata puterea cat mai repede si sub orice metoda alfel astia vor incepe exploatarile si vor distruge tot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s