Flashmob Bucuresti (si nu numai) pe 4.04.2012, ora 18

PDL pregateste o noua lege a uciderii cainilor, o lege care nu aduce nicio schimbare fata de ceea ce deja se intampla in Romania, doar va prosti cativa romani si le va inchide gura, iar banii vor curge in continuare pentru ei valuri, valuri. Nimic nou. Noutatea este ca am decis sa nu mai pastram tacerea si sa reclamam in strada dreptul la o viata decenta, la respectarea tratatelor internationale cu privire la bunastarea animalelor si manangementul populatiei canine in mod EFICIENT si uman. Eutanasia si-a dovedit din plin ineficienta pana acum. Pana in acest moment sute de mii de caini au fost ucise cu bestialitate de autoritatile locale, sustragand in acest mod zeci de milioane de euro, bani care stim cu totii in buzunarele cui au intrat. Cu toate ca au fost ucisi sute de mii de caini, la fiecare caine ucis, alti 10 au fost abandonati, astfel incat numarul lor a sporit de la o zi la alta. De 4 ani PDL a tinut in mod deliberat blocata legea sterilizarii in masa a cainilor cu si fara stapan, fara valoare chinologica, pentru ca acestia sa se inmulteasca, rata abandonului fiind extrem de mare. Doar nu va imaginati ca au picat din cer maidanezii, asa cum incearca sa ne prosteasca ucigasii portocalii.

Avand in vedere cele de mai sus si dorinta noastra ca pe strazi sa NU MAI EXISTE caini abandonati, infomentati, calcati de masini, maltratati etc, ne vom intalni in data de 04.04.2012, ora 18.00 in Bucuresti, Piata Universitatii, la Fantani pentru a participa la un FLASHMOB dedicat Zilei Internationale a Animalelor Strazii. Reducerea numarului de caini de pe strada se poate face NUMAI prin sterilizare si prevenirea abandonului asa cum recomanda si Organizatia Mondiala a Sanatatii in urma studiilor si asa cum a FOST DOVEDIT la ORADEA unde programul sterilizeaza si returneaza a dat rezultate, mai ales ca autoritatile locale au colaborat impunand sterilizarea la cainii cu stapan, acolo unde robinetul nu este oprit niciodata.

ACCESATI LINK-UL DE MAI JOS PENTRU A DIFUZA MESAJUL MAI DEPARTE SI PENTRU A AFLA UNDE MAI AU LOC FLASHMOB-uri IN ROMANIA!

http://www.facebook.com/events/211471435626110/

SPUNE DA VIETII IN PIATA UNIVERSITATII!

P.S. Cine doreste caini in continuare pe strada, va milita pentru ucidere, cine NU MAI DORESTE CAINI PE STRADA, va fi alaturi de noi la flashmob. Este simplu.

DE ZIUA SFANTULUI FRANCIS DE ASSISI, IN ITALIA, PARINTELE THOMAZ A FACUT UN GEST SIMBOLIC CARE A EMOTIONAT TOT MAPAMONDUL! A DECLARAT ZIUA IN CARE UMANITATEA SE INCLINA IN FATA ANIMALELOR CU DRAGOSTE SI ADMIRATIE! (mai putin Romania care este inca in epoca de piatra ca mentalitate si rezolva totul cu bata in cap. si ne dorim tara civilizata…)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Evenimente importante. Bookmark the permalink.

One Response to Flashmob Bucuresti (si nu numai) pe 4.04.2012, ora 18

  1. mastic says:

    Activisti la inaltime 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s