PDL in razboi cu cainii :))

Am citit titlul unui articol care spunea asa: PDL in razboi cu maidanezii. Acela a fost momentul in care a iesit la iveala in mod clar toata prostia unui partid. Intelegeam daca titlul articolului era PDL in razboi cu oamenii care abandoneaza cainii. In fine, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, spune o vorba inteleapta.

Intre timp, cei care doresc cu adevarat solutii civilizate si eficiente pentru rezolvarea problemei cainilor, au tot felul de intaniri cu opozitia, cu cei care vor candida la primarii, oameni care ne asculta cu adevarat si care inteleg ca noi chiar avem solutii. Este atat de bine sa vorbesti cu oameni inteligenti, oameni care aud, oameni cu suflet.

Niciodata un partid aflat la conducerea unei tari nu a intrat in razboi cu niste animale. Am auzit de partide care trateaza cu compasiune animalele, care cauta masuri eficiente si civilizate, dar de vreun partid care sa declare razboi unor fiinte nevinovate nu am auzit pana la PDL. Si cica se considera superiori animalelor. Pai inca nu am auzit de vreun animal care sa intre in razboi cu oamenii, iar asta dovedeste ca cel putin membri PDL nu sunt superiori animalelor.

Ce poti sa mai spui decat ca in aceasta lupta inegala, cainii au aliati purternici in oamenii civilizati si de va fi sa-i eutanasiem prin vot pe cei care ucid oameni si animale cu aceeasi placere si sadism, o vom face cu placere. Poate nu intamplator creste cota USL de la o zi la alta. Mai ucid un caine, mai pierd cei de la PDL un votant. Si cand te gandesti ca daca adoptau legea sterilizarii cainilor cu si fara stapan, acum nici nu mai aveam despre ce sa vorbim. Si cand te gandesti ca toata campania electorala a PDL-ului se bazeaza numai pe uciderea cainilor, iti dai seama cat de bolnavi psihic sunt si ca de fapt nu sunt interesati sa rezolve nicio problema, ci sa o perpetueze la infinit.

Stau si ma intreb de ce PDL-ul rezolva toate problemele din Romania prin crima? Ucid caini, desfiinteaza spitale si ucid bolnavi prin lipsa de medicamente, ucid pensionari prin taieri de pensii, ucid angajatii prin condamnarea la somaj, ucid copiii, prin trimiterea parintilor peste hotare sa aduca bani in Romania. De ce oare singura masura a PDL este crima?

 

P.S. Din categoria: si o gaina gandeste mai mult si mai bine:  http://www.newz.ro/stire/135918/prigoana-e-pe-cale-sa-elimine-toti-cainii-maidanezi-din-romania-!!-%28video%29.html

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s