Ecologisti sau nu?

Ecologist = aparator al mediului

Din mediu fac parte: plantele, animalele si oamenii. Cu toate acestea ecologistii de foarte multe ori uita ca protejarea mediului, implica si protectia animalelor (ba chiar unii uita ca e vorba si de protejarea mediului). Astfel incat nu mica a fost mirarea cand anumite partide ecologiste au inceput sa spuna ca toti cainii trebuie ucisi, ba chiar si caii de la Letea pentru ca mananca scoarta copacilor. Prin urmare, cei care se dau drept ecologisti, dar sustin masacrarea animalelor trebuie sa va ridice un mare semn de intrebare. Exista, insa, partide verzi care au dovedit ca au membri cu adevarat ecologisti, cu adevarat oameni. Urmariti in special partidele ecologiste care au facut pact cu PDL si va veti da seama ce interese au cu adevarat. O simpla cautare pe google va va lumina. Niciun partid ecologist nu face alianta cu un partid care a decis sa faca exploatari miniere in conditii dezastruoase pentru mediu, animale si sanatatea oamenilor, mai ales in conditiile in care exista alternative prin care se pot crea si locuri de munca fara a atinge nici macar un fir de apa cu substante chimice cancerigene: mineritul ecologic. Si in acest sens google ne ajuta pentru a afla informatii utile. Este ciudat cum google devine o ustensila utila pentru cei care cauta pornografii, dar o necunoscuta cand este vorba despre propria viata si sanatate. Este cazul si pentru cei care au senzatia ca uciderea cainilor rezolva problema abandonurilor si este cazul si a celor care au impresia ca niste cai salbatici care sunt de peste 1000 de ani in padurea Letea vor distruge copacii mai rapid decat taietorii de lemne.

Toate asociatiile pentru protectia animalelor si mediului au fost discreditate. Nu este deloc intamplator sau anormal. Asta este prima etapa din planul de prostire a oamenilor pentru a crede ceea ce politicienii spun. De ce ti se pare ciudat ca un ONG vine sa-ti spuna ca nu e de acord ca Chevron sa-ti polueze apa si, astfel, sa te condamne si pe tine si familia ta la moarte sigura rapida? Daca ai gandi putin ti-ai da seama ca pe ei ii intereseaza mai mult viata ta decat un castig mare pentru a avea bani sa-ti ingropi copiii. De ce ai senzatia ca ONG-urile pentru protectia animalelor vor caini pe strada? Nu ti se pare ciudat ca o asociatie care nu primeste bani nici de la tine, nici de la stat ar avea interes sa aiba caini pe strada? Sa faca ce cu ei? Cand un ONG pentru protectia animalelor vine si iti spune ca are la baza niste studii internationale efectuate in mai multe tari, vine cu programe eficiente care au dat rezultat in tarile civilizate prin sterilizarea cainilor pentru ca nu mai vrea caini pe strada, tu care asisti de 22 de ani la uciderea zilnica a cainilor si ei tot apar, chiar nu realizezi cine spune adevarul si cine nu? Chiar iti place sa fii mintiti? Iti place sa-ti bati joc de viitorul tau si sa scuipi pe sanatatea copiilor tai? Mi se pare infiorator cand aud despre bebelusi cu tot felul de forme de cancer. Am colegi cu studii superioare si nu vad nicio legatura intre mancare plina de chimicale pe care mamica o ingereaza timp de 9 luni, laptele plin de chimicale de pe piata, carnea injectata cu hormoni si bolile bebelusilor sau ale copiilor sau ale adultilor. Un studiu spune ca femeile obeze au sanse mai mari sa nasca copii autisti. Nu este asa ca acel studiu nu va spune ca daca ati manca sanatos, ati renunta la produsele animale si ati manca fructe si legume bio (cum aveam candva cu preturi mici) ati naste un copil perfect sanatos si nu ati mai fi nici obeza? In schimb va indoapa cu tone de chimicale pentru slabit pentru a prospera afacerile companiilor farmaceutice.

Dupa ce ani de zile m-am chinuit cu o amigdalita pultacee timp in care am luat tone de antibiotice, de anul trecut ma tratez exclusiv homeopat. Daca cu antibiotice, imi trecea intr-o saptamana, iar o luna ramaneam cu tuse, dupa homeopate in 2 zile e ca si cum niciodata nu am avut nimic. As putea continua si cu modificarile din dieta, dar pana la urma e decizia fiecaruia daca isi condamna sau nu familia la o moarte lenta si chinuitoare.

Iata cum toate cele 3 elemente componente ale mediului se pot imbina armonios: natura, animalele si omul, fara a trebui sa distrugem una dintre ele pentru a salva alta.

Inainte de a judeca, cercetati cu atentie pe internet informatiile corecte. Nu va mai lasati manipulati, nu va mai lasati cumparati, nu va mai lasati prostiti. Fiti OAMENI!

Si atentie! Verdele din sigla unui partid nu este neaparat verdele naturii, poate fi verdele banilor. (aviz mai ales celor care cred ca PDL isi schimba si naravul odata cu schimbarea culorii din portocaliu in verde)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s