Mostra de normalitate

Pe cand unii bine platiti sa instige (mass-media romaneasca corupta), prezentau cainii din Romania ca fiind niste monstri, spaniolii, provenind dintr-o tara civilizata (au interzis coridele!), nu au dat doi bani pe aberatiile portocalii.

25.000 de spanioli au fost in Romania, eu i-am vazut ieri trecand in numar foarte mare pe langa un maidanez care statea si se uita la ei surprins cumva de cat de multi sunt si nu s-a intamplat absolut nimic. Avand in vedere ca o statistica (indraznim sa spunem mincinoasa) spune ca la fiecare 30 minute este muscat un om in Bucuresti (ca aici e vaca de muls pentru Prigoana a.k.a. “plici de-aici, afacerile-mi strici”), ma gandesc cum de niciun spaniol nu a fost muscat. Probabil ca in minutul 29 toti spaniolii dispareau de pe strazi si in minutul 30 ramaneau numai romanasii pe strada, stateau cu piciorul intins si asteptau sa fie muscati.

Sau va spun eu cum s-a intamplat. Romanasul, cand trece pe langa un caine, ii da un picior. Spaniolul, cand trece pe langa caine, il mangaie, ca asa e el educat. Poate tocmai de aceea strainii s-au saturat de exportul de infractori romani, care azi ucid un caine, maine un om, fiind incurajati de neaplicarea legilor.

Iata si mostra de normalitate:

http://www.realitatea.net/fotografia-zilei-fratia-maidanezilor-cu-suporterii-spanioli_941117.html

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s