AZI Flashmob de comemorare a masacrului de la Botosani (vom transmite un mesaj puternic si important!)

In data de 11.05.2012, ora 18.30, va avea loc in Bucuresti, Piata Universitatii, in fata TNB un flashmob de comemorare a unui an de la masacrul din Botosani, cand 230 de caini au fost ucisi cu sadism intr-o noapte. Totodata, dorim sa tragem un semnal de alarma cu privire la cruzimile fata de animale care raman nepedepsite.
Studiile FBI arata ca peste 70% dintre cei care au agresat oameni, inainte au ucis cu sadism sau au maltratat animalele, iar peste 80% dintre cei care-si abuzeaza copiii, si-au abuzat si animalele.
Politia Romana trateaza in continuare plangerile cu privire la cruzimile impotriva animalelor ca pe o simpla gluma, refuzand sa faca conexiunea intre crimele impotriva animalelor si crimele impotriva oamenilor.
Daca ucigasul de la coafor era pedepsit cand maltrata caini, sotia sa si colega ei erau acum in viata. Daca cel care si-a batut calul pana a murit, era arestat, fratele sau era in viata. Daca baiatul de 14 ani care a taiat labele unui caine, era pedepsit, batranul ucis de el un an mai tarziu, era in viata. Daca Politia Romana aplica legea privind protectia animalelor, sute de mii de oameni nu ar fi sfarsit tragic ucisi, maltratati,violati de catre cei care trateaza cu cruzime animalele. Daca…
Victime sigure ale ucigasilor de caini sunt copiii, femeile, batranii, persoanele cu dizabilitati, care la fel ca si animalele, nu se pot apara.
Cerem pe aceasta cale Politiei Romane sa-si faca treaba cum trebuie, sa trateze cu seriozitate plangerile cu privire la cruzimile fata de animale, aplicand sanctiuni pe masura infractiunilor comise.
Azi vom aprinde o lumanare pentru toate animalele ucise cu sadism sau maltratate, stiind ca astlfel poate vom salva si viata unui om, daca cei care trebuie sa aplice legea o vor face in mod corect.

“UNA DINTRE CELE MARI NENOROCIRI CARE I SE POATE INTAMPLA UNUI COPIL ESTE CA CEL CARE UCIDE SAU TORTUREAZA UN ANIMAL SA SCAPE NEPEDEPSIT” – Margaret Mead, antropolog

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in URGENT!. Bookmark the permalink.

One Response to AZI Flashmob de comemorare a masacrului de la Botosani (vom transmite un mesaj puternic si important!)

  1. adriana says:

    Legea obligarii stapanilor de a-si castra cainiitrebuie sa fie o urgenta,altfel vom asista la maceluri pe banda.Avem o populatia majoritara bolnava psihic,care nu-si poate arata puterea,dacat ugigand miseleste aceste necuvantatoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s