Democratia portocalie pute!

Iata cum se prezinta democratia portocalie: PDL+Basescu vor sa boicoteze referendumul, prin absenta reprezentantilor PDL din sectiile de votare si prin instigarea la incalcarea dreptului la vot. Brusc PDL-ul nu mai are suficienti membri care sa se prezinte la sectiile de votare. Ma tot intreb: Basescu ne considera pe toti cretini sau ii considera cretini doar pe cei care inca il mai sustin? Sa intelegem si noi.

Pe facebook se spune ca PDL cumpara buletine de la cre(s)tinii romani pe care sper sa le foloseasca apoi sa faca si credite in numele idiotilor care isi vand identitatea, viata si viitorul, nu numai al lor, dar si al copiilor si nepotilor..

Pentru a intelege ce democratie apara psihopatii portocalii, trebuie doar sa aflati ca Elena Udrea este prima hoata din PDL…  dovedita. Deci este clar de ce insista ei pe boicotare. Va dati seama cate puscarii vor trebui construite?

Sa zicem ca PDL nu are membri pentru toate sectiile de votare. Atunci unde dracu au disparut? Au fugit din tara? Oare de ce? Isi acopera hotiile? Marta a disparut, nevasta-sa e proxenet si prostituata, Blejnar da cu subsemnatul pe la DNA. Le tataie fundul atat de tare de vor sa faca tot posibilul sa scape de ceea ce romanii isi doresc, IN MOD DEMOCRATIC, sa aleaga?

Majoritatea nu mai conteaza? Pai si atunci cum poti sa spui ca sustii democratia? U.E, P.E. unde cacat sunteti acum, cand drepturile ne sunt iar FURATE?

ATENTIE! BOICOTAREA REFERENDUMULUI REPREZINTA FURTUL DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OAMENILOR SI ESTE O INCALCARE GRAVA A CONSTITUTIEI! Madam Merkel, acum de ce nu te mai sesizezi?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Democratia portocalie pute!

  1. Sesizează, nici o grijă, Frau Merkantila, dar tace. Toate cancelariile lumii ştiu că Băsescu pierde zdrobitor. Ştiu care e starea de spirit în România şi nu riscă o răscoală naţională într-o ţară NATO. Referendumul va fi validat. Băsescu pleacă.

  2. adriana says:

    Pe madam Merkel o invit in Romania nu o saptamana ci un an sa traiasca cu noi printre ucigasi,sa simta mirosul HOTIILOR SI CRIMELOR DE LA NOI.Prin regimul de austeritate ei doresc de fapt sa ne ASASINEZE politic, economic,cultural.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s