Dumnezeu este in campanie electorala (iar)

In campanie electorala se intetesc crimele impotriva animalelor. Sunt sigura ca ar dori sa ucida oamenii, dar pentru ca este ilegal, ucid animalele. Si daca le merge, trec la oameni. Dar, ce este mai revoltator, daca nu era deja, este faptul ca in posturile sfintelor sarbatori, creste alarmant numarul de animale otravite, impuscate, torturate.

Anul acesta nu face exceptie. Ce este de remarcat este faptul ca acum nici macar nu mai conteaza culoarea politica. Se pare ca atunci cand este vorba de ucis animale sau oameni, toate partidele fac front comun si trec la treaba. Si pentru a ne dovedi ca romanul e frate cu dracul, nu cu codrul, crimele devin mai odioase si mai numeroase in preajma sarbatorilor mari. Se naste Iisus, hai sa-i jertfim 10.000 de caini, moare Iisus, hai sa-i punem la picioarele pline de sange 100.000 de caini.

Si pentru a fi tabloul complet, popa le zambeste ingaduitor din afisul electoral in care il insoteste pe noul candidat la Senat sau Camera deputatilor, ca doar Dumnezeu permite omului sa joace rol de zeu din cand in cand si sa dispuna de dreptul de a lua viata, dupa bunul plac, unor fiinte nevinovate.

Ajungi pe buna dreptate sa te intrebi daca nu cumva Dumnezeu a facut pact cu diavolul pentru a scapa Romania de caini si pentru a lasa loc liber pedofililor (se pare ca anul 2012 a dat nastere celor mai multi pedofili din istorie si toti au venit in Romania pentru ca au auzit ca se extermina cainii si pot sa-si faca mendrele fara griji). In timp ce incerci sa-ti raspunzi la aceasta intrebare, iti dai seama ca lui popa ii zornaie in buzunar ochiul dracului mai ceva ca la Loteria Romana bilele cu numerele castigatoare.

Anul acesta, insusi Dumnezeu s-a alaturat campaniei electorale. Nici nu-ti dai seama cu cine tine. Pentru ca Jiji Fecali il invoca cand injunghie cainii cu furca. USL il invoca cand otraveste cainii prin primarii din toata tara. Iar ARD il chema sa li se alature pentru a salva chipurile copiii de caini, pe care ii musca ei mortal, taindu-le salariile parintilor sau concediindu-i. Ma intreb pentru cine pozeaza Dumnezeu in afisele electorale si cu cine ar vota, daca ar fi un simplu om ca mine si nu un agent electoral, sustinator ar faptelor abominabile ale candidatilor.

Dati-mi voie ca pana in momentul in care Dumnezeu nu va lua masuri pentru a opri crimele inainte de a se produce, sa ma indoiesc de iubirea si bunatatea lui. Pentru ca, ce fel de Dumnezeu esti daca inchizi ochii la crimele impotriva copiilor, animalelor, fiintelor care nu se pot apara? Si apropos, draga Doamne, nu ma incalzeste cu nimic ca ii pedepsesti dupa, dar nici nu ma supara, pentru ca le-ai da o lectie celor care vor sa comita alte crime. Ei, dar daca ai exista cu adevarat si nu doar in cuvintele manipulatoare ale popilor, ar fi tare bine…

P.S. Niciun razboi care are ca efect uciderea fiintelor nevinovate, nu se poarte in numele Domnului!

god+devil=money

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dumnezeu este in campanie electorala (iar)

  1. adriana says:

    O intrebare :Eu cu cine mai votez domnule Premier? Am avut speranta ca incet dar sigur se va opri uciderea celor fara aparare si cuvant.Mie una, una din cei1% dintre iubitorii de animale sunt dezamagita,putin spus,de masurile luate impotriva bietelor animale. DE CE NU DORITI O LEGE REALA SI IMPERIOS NECESARA-LEGEA CASTRARII CATEILOR,LEGE IMPOTRIVA ABANDONULUI PUILOR DE CATEI? DE CE INSTIGATI IN CONTINUARE COPIII SI MARE PARTE DIN ADULTI LA CRIMA? Avem oamenii strazilor,avem batranii strazilor,avem si copiii strazilor,vor urma si ei.Va mai ramanem noi, Astia in campul muncii,indienii,cat mai suntem buni de munca sa platim banci,analize medicale,darile lunare catre stat,cand nu mai dam randament,urmam NOI. Am auzit un proverb” NU TE UITA LA OM DE SUS DACA NU-L POTI RIDICA DE JOS” Prea multe crime in numele credintei.

    • xnici says:

      Instiga la crima, pentru ca nu sunt capabili sa faca fapte bune. e mai usor sa faci rau, decat sa faci bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s