Cre(s)tinii farisei

Cel mai mult ma enerveaza crestinii farisei. Adica cei care pupa poala popii pe unde apuca, invoca Biblia in toate cazurile cand e vorba de satisfacerea matului cu carne de animal ucis cu sadism, iar in posturi de plang ca e atat de greu sa nu mananci mortaciuni. Important este cum te rogi, in ce pozitie te rogi, daca te rogi inainte sau dupa, locul in care te rogi etc. Asta in mintea lor bolnava. Daca incerci sa le spui ca important este sa te rogi din suflet, sa faci fapte bune, sa respecti oamenii si animalele deopotriva, sa nu ucizi nici om, nici animal, iti da cu popa si cu Biblia in cap si s-a scos. Fariseul este cel mai periculos personaj. Ucide cu Biblia in mana si apoi, dupa ce se spovedeste la popa care interpreteaza cuvantul lui Dumnezeu dupa bunul plac, o ia de la capat. Ca asa e crestineste, cica.

Deci, daca nu stii decat Tatal nostru, esti un nemernic, iar daca, Doamne fereste mai ai si tupeul sa respecti si viata, animalele, esti cu adevarat pacatos. Dar, sa vedeti cat de increzuti sunt crestinii astia farisei. Am cunoscut atei mai normali la minte si la suflet. Macar ateii sunt ceea ce sunt, nu se prefac ca sunt altceva.

Ei bine, va spun toate astea ca nimic nu poate fi mai rau decat sa cunosti crestini farisei care au rude popi si sustin uciderea animalelor cu sadism. Ba chiar se distreaza copios. Si sa trebuiasca sa le asculti aberatiile zilnic. Nu ai cum sa-i destepti, pentru ca sunt idioti, spalati pe creier. Daca au si copii, ii vezi cum pufaie nemultumiti ca animalele le dau nu stiu ce boli si mai stiu ce alte aberatii. A, dar despre modul in care parinti debili isi cauta copiii si in gaura fundului, doar doar le-o inventa cineva o boala data de animale, sa arunce in strada “bestia” cu patru picioare care le invadeaza spatiul intim imbacsit de propriile lor bacterii, in alta postare. Am si cunostinte din astea. Unde ziceati ca e sfarsitul lumii?

δεσποτης-τρομ.ιστ

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cre(s)tinii farisei

  1. Gabi Petrica says:

    Treaba cu posturile e o chestie perversa rau. Fiecare mare sarbatoare crestina, care ar trebuii cica sa ne faca mai buni mai puri sufleteste, are drept perioada premergatoare un mare si negru post. Adica? Adica pulimea imbecila este infometata … De ce? Pentru a pregati matzul sa reziste la macelul care va urma. Eu personal, am mai zis, as interzice religia la modul institutionalizat, iar pe popi i-as pune la munca fortata (d-zeu e sus si ii va ajuta in ceea ce trebuie sa realizeze … nu?). Vrei sa crezi in prieteni imaginari ? Foarte bine … la tine acasa. Dar credinta asta in prieteni imaginari nu are voie sa duca la uciderea de vietati ce simt durere, teama si dorinta de a traii.
    Din nou … cum pot eu sa simt mila, empatie pentru un biped care nu simte aceste lucruri pentru un biet animal? Stiti ce … nici nu vreau sa simt asemenea chestii pentru niste criminali sadici. Pot doar sa le doresc viata scurta si moarte lenta si dureroasa … De ce? De ce nu? Fiindca sunt oameni ? E doar un mic detaliu, nerelevant pentru ce vorbim noi aici. Nu e ca si cum omul simte durerea si teama mai albastru decat “dobitoacele” de animale.

    • xnici says:

      E un pacat sa te gandesti ca cei care mananca ca apucatii mortaciuni isi merita soarta cand se imbolnavesc? Nu-i nimic, ma duc la popa, ma spovedesc si ma iarta, nu? Ma tot gandesc la cate crime s-au comis si se vor mai comite in numele credintei, chipurile. Cati oameni au fost torturati, cate animale chinuite de unii care au incercat sa-si impuna punctul lor pervers de vedere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s