Mereu ma intreb: cine este om si cine animal?

Omul ucide din placere, de cele mai multe ori isi abandoneaza copiii, face rau in mod deliberat si de cele mai multe ori simtul dreptatii ii este alterat. Sa mai vorbim despre compasiune, iubire, intelepciune? Animalele ii depasesc pe multi, mai ales pe de-alde “anti-maidanezi” care se mai opresc pe la mine pe blog sa se faca de ras. Apropos, animalele isi protejeaza copiii si femelele, in timp ce multi oameni isi abuzeaza familia. Pe buna dreptate ajungi sa te intrebi, cine e om si cine e animal? Articolul de mai jos ne da iar o palma peste obrazul nostru de “mari” oameni:

http://ro.stiri.yahoo.com/studiu-cimpanzeii-au-sim%C8%9Bul-drept%C4%83%C8%9Bii-143033568.html

Poate, tocmai de aceea oamenii ucid. Le este teama ca vor fi dati in vileag, ca se va afla ca de fapt sunt mai prejos decat animalele si asta este inacceptabil pentru ei. Nu ati observat ca prostii fac cel mai mult rau in jurul lor?

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mereu ma intreb: cine este om si cine animal?

 1. adriana says:

  Planeta este plina de rautati si monstruozitati,asa ca avem multi prosti.Ce putem face cu ei,ca eu nu-i mai vreau in preajma mea si a familiei mele, cum putem scapa de ei. Sunt ocrotiti de diverse legi pentru ca aduc nr de voturi.

  • xnici says:

   Educatia ar fi un mijloc de a scapa de prosti, dar cum sa faci asta, cand se merge pe principiul indobitocirii. Prostii sunt usor de condus. Oamenii inteligenti se revolta. In plus prostii se inconjoara intotdeauna de oameni mai prosti decat ei. Se vede asta in toate structurile, incepand de la conducerea tarii pana la cea mai mica firma.

 2. Elisa says:

  Oamenii nu au mila de suferinta celuilalt… fie om sau animal.
  Dovada: sutele (miile?) de oamenii si cainii care ingheata de frig pe strazi in fiecare iarna.

  • xnici says:

   Nu au mila nici macar de oameni, dar de animale. Anul trecut era o campanie de genul: suna la 112 daca vezi un om care ingheata de frig si va fi transportat la caldura. Eram la Unirea, cand am observat un om al strazii care efectiv tremura de frig. Nu cersea, ci statea chircit. Am observat in fractiuni de secunda zeci de oameni care treceau grabiti spre casele lor. Unul nu oprea, unul nu suna sa-l ajute pe acel om. Am sunat la 112 si in cateva minute a fost luat de acolo. Si au tupeu sa-mi spuna acesti indivizi psihopati anti-animale, ucigasi dementi care isi bat nevestele, isi maltrateaza si isi abuzeaza copiii si isi pun mamele la cersit ca ar trebui sa ajut oamenii, ca animalele nu merita sa fie ajutate, cand ei sunt cei care nu numai ca trec indiferenti pe langa semenii lor, dar fac si mult rau in jurul lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s