Semneaza urgent petitia daca nu mai vrei caini pe strada

Indiferent ce te motiveaza, in mod sigur nu mai doresti caini pe strada. Orice om inteligent stie ca masurile eficiente sunt sterilizarea cainilor cu si fara detinator, microciparea cainilor si inregistrarea lor intr-o baza de date unica la nivel national. Orice om inteligent mai stie ca exista si un vinovat pentru existenta cainilor pe strazi, vinovatul fiind tot omul care imperecheaza cainii si apoi abandoneaza puii nedoriti, nu-i sterilizeaza si mai stie ca cel care arata cu degetul la maidanezii de pe strada este exact acel “om” care a abandonat cainii cand s-a plictisit de ei, nu a mai avut nevoie sau au constatat uimiti ca au fatat.

Mai nou, omul se crede superior animalului si exact asta ma uimeste. In ciuda faptului ca se considera superior, invinuieste cainele de existenta lui pe strada. Daca un caine poate fi invinuit si tras la raspundere, inseamna ca ne este cel putin egal, corect? Pentru ca omul inteligent stie ca maidanezii nu au picat din cer si pentru ca stie ca eutanasia aplicata de mai bine de 100 de ani nu a dat rezultate, va semna aceasta petitie. Ceilalti, care au interese financiare punand pret pe pielea cainelui sau interese de perpetuare a maidanezilor (sau au o capacitate intelectuala redusa), probabil pentru a-si satisface anumite porniri violente sau de alta natura, vor comenta negativ ca de obicei, vor instiga la violenta si poate vom ajunge chiar pe locul 1 in Europa dupa numarul de crime comise impotriva oamenilor de data aceasta, pentru ca cele doua, violenta fata de oameni si cruzimile fata de animale sunt strans legate.

Iata si petitia:

http://www.thepetitionsite.com/403/402/106/cere-adoptarea-legii-care-prevede-sterilizarea-cainilor-cu-si-fara-detinator/

Va multumesc oameni normali la minte si la suflet.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s