Cazare cu animale in Romania

Asa este ca atunci cand doriti sa plecati in concediu, va ganditi cu cine lasati animalele, unde le lasati si in cele din urma renuntati sa mai plecati sau unele bestii aleg sa-si abandoneze animalele pentru a nu rata un concediu de vis?

In tarile civilizate ai voie sa intri cu necuvantatorul si in magazinele alimentare, la terase etc. Nu, nu vreau sa plec din Romania, ci vreau sa existe acelasi nivel de civilizatie si educatie si aici, fie ca va place sau nu.

In Romania, cu greu gasim si un loc de cazare daca suntem insotiti de necuvantatorii nostri. Sau gaseam. Iata ca, odata cu boom-ul adoptiilor de necuvantatori abandonati pe strada (uneori campaniile negative au impact pozitiv), au inceput sa creasca si ofertele de cazare la mare sau la munte alaturi de necuvantatorii nostri, fara sa mai fim pusi la colt sau aratati cu degetul ca fiind excentrici. Va invit sa accesati un site cu oferte momentan doar pentru Arad si Brasov, dar care sper sa se extinda in toata tara : http://www.cazarecuanimale.com

Capitolul  Pet sfat mi-a amintit ca totusi nu am evoluat atat de mult si animalele sunt inca “nedemne” de anumite locuri. Luptam pentru evolutie!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s