In fata le infige cutitul, in spate le strange mana. Cum cine? Basescu.

Circul facut ieri de Basescu si Udrea m-a facut sa ma intreb daca nu cumva este ceva regizat pentru a pune mana pe putere, lasand impresia romanilor ca Basescu isi ia talpasita din PDL, cand de fapt din umbra va gestiona toata situatia.

Stiti cum se zice despre bucuria nebunilor. Toti s-au bucurat ca au scapat de Basescu si Udrea, dar trebuie sa ne amintim ca in fapt, membri PDL au distrus tara, cu aroganta si nepasare. Daca erau oameni intregi la minte, nu se lasau manipulati de Basescu, sunteti de acord? Deci, sa spui ca ai scapat de Basescu si Udrea si sa doresti sa te aliezi cu PDL-ul, desi majoritatea romanilor au votat impotriva lor, este o mare prostie. Pe de alta parte, nu ma mira pozitia PNL-ului. Stiam de cand au facut alianta cu PSD ca de fapt ei vor pune mana pe putere (dovada fiind si mult PDL-isti care au intrat in PNL) si avoi ii vor efecta pe cei de la PSD. E ca si cum PDL-ul s-a infiltrat in PNL pentru a pune mana pe putere, iar Antonescu, ca o mica curva, spune ca va face pact cu PDL. In PDL sunt tot cei impotriva carora am votat, iar alaturi de Basescu va merge o parte tot din cei impotriva carora am votat.

Daca USL/PNL face pact cu PDL-ul in orice forma ar fi, voi striga TRADARE! Va insemna tradarea romanilor care au crezut intr-o schimbare reala, care au crezut ca ii vor vedea pe de-alte Boc(i), Udre si alte matracuci la puscarie. Va este clar ca nu vom fi razbunati? Toate dosarele care apar pe numele Videanu si alti PDL-isti sunt doar instrumente de manipulare pentru a-i determina sa joace dupa cum li se canta. Numai ca vor juca pana vor repune mana pe putere, iar apoi le va trage o lopata in cap. Mai exact, noi vom primi o lopata in cap.

 

Si iar ma intreb: pentru ce am iesit in strada anul trecut? Pentru ce am fost calcati in picioare de jandarmi? Pentru o MINCIUNA!

 

Basescu a jucat o carte mare. S-a dat la o parte in aparenta, pentru ca apoi sa puna mana pe putere in stil mare. Niciun psihopat nu renunta niciodata la putere si nici la creatia lui. Iar ati fost manipulati, cu totii. Si tot noi vom suferi. Maestrul papusar va manipuleaza atele cu extrem de multa indemnare. Simtiti?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to In fata le infige cutitul, in spate le strange mana. Cum cine? Basescu.

 1. Ildiko Badescu says:

  “Si iar ma intreb: pentru ce am iesit in strada anul trecut? Pentru ce am fost calcati in picioare de jandarmi? Pentru o MINCIUNA!”

  NU AJUNGE CA S-A IESIT O DATA LA 23 ANI !!! FRECVENTA PROTESTELOR TREBUIE SA FIE MULT MAI MARE, SI ANUME LA FIECARE DERAPAJ. UITI CA S-AU SEMNAT SI PARAFAT NISTE PROTOCOALE PE CARE LE-AU SI UITAT DUPA CE AU FOST ALESI USLISTII.

 2. Ildiko Badescu says:

  Oricum daca ramanea Udrea era mult mai grav, dar timpul nu se mai intoarce, iar Basescu si Udrea au tronat la cererea poporului roman, care i-a placut si i-a votat periodic. Pana ce simpatizantii nu au simtit batjocura direct in plex, nu i-a deranjat nici minciuna,nici taierile,nici,nici,… !!!

 3. Liviu says:

  Măi , “membri PDL au distrus tara…”?! Ori eşti de-o naivitate crasă, ori esti un agitator ticălos! Numai elucubraţii scrii mai sus, fără legătură cu realitatea. Te faci că nu ştii de “Guvernul din Umbră”, de oculta transpartinică ce ne conduce ţara – INDIFERENT de partidul politic?…
  Alţii ne fură şi ne îndatorează ţara de 22 de ani, se îmbracă în zece haine ca să te păcălească – tu îi dai cu Băselu! Aţi votat împotriva lui Băsescu şi Udrea? Vrei răzbunare?… Mâine vei vota împotriva tradătorului şi marionetei Ponta. Nu vezi pădurea din cauza copacilor! Singurii care încearcă să reformeze ceva pe aici, începând cu justiţia, cu administraţia, cu unele segmente ale clasei politice, singurii care încearcă să limiteze cancerul corupţiei sunt Băsescu cu Morar, Macovei, Kovesi, Neamţu, Pavelescu şi încă vreo câteva mii. Dar tu ai privirea înceţoşată de ură, de propaganda profesionistă a ADEVĂRAŢILOR PĂPUŞARI. Ei ştiu să se ascundă, să ne ţină departe de spaţiul Europei, să ne vândă la ruşi ca să se poată înfrupta în voie, fiindcă “li se dă voie”… Tu nu-i vezi pe adevăraţii trădători.
  Stai cu căţeii tăi, eşti de toată mila! Jaful şi lupta împotriva legii continuă pe ascuns, prin urmaşii comunistoizi puşi pe căpătuială. Răspândeşti numai ţinte false.

  • xnici says:

   Multumesc pentru acest mesaj. Ceea ce ai scris si simplul fapt ca mi-ai scris mi-a confirmat banuielile. Liviu, cum este vremea in Cluj? Sa-l saluti pe Boc din partea mea si sa-i spui ca ii dorim moarte in chinuri!

 4. xnici says:

  Inca ceva, daca citeai tot blogul iti dadeai seama ca eu sunt anti psihopati ucigasi, indiferent de culoarea lor politica si voi vota impotriva lor pana nu va ramane picior la conducerea tara. Nu am culoare politica, dar tu ai si pute culoarea ta, crede-ma. Acum mi-am dat seama. Esti de la Miscarea poPULAra! Sincer, nu stiu ce va invata la scolile voastre de vara, dar va sapati singuri groapa cu astfel de mesaje si o astfel de atitudine. Romanii au votat anti-Basescu si PDL, nu pentru USL. Si vom vota in continuare impotriva lor, pentru ca sunt inca vii in memoria noastra datorita modului in care au actionat intr-o problema care se putea rezolva civilizat fara crima. Asta nu ati priceput si nu veti pricepe pentru ca nu aveti capacitatea necesara. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s