(IMPORTANT!) Veste buna de la Vier Pfoten

COMUNICAT

 VIER PFOTEN incepe proiectul de sterilizare a animalelor fara stapan din Capitala

Organizatia VIER PFOTEN anunta inceperea proiectului de sterilizare a cainilor si pisicilor fara stapan de pe intreg teritoriul Capitalei, in baza Protocolului incheiat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Campania va consta in prinderea, sterilizarea, deparazitarea, vaccinarea anti-rabica, marcarea cu crotaliu, inregistrarea si returnarea in teritoriu a animalelor fara stapan de pe strazile Capitalei.

Medicii VIER PFOTEN vor opera intr-o clinica special amenajata in incinta Bazei Pallady din sectorul 3 (Theodor Pallady nr. 262). Bucurestenii care doresc sa dea o mana de ajutor echipei VIER PFOTEN pot veni cu animalele fara stapan la clinica. Ei pot suna pentru programare la numarul de telefon 021.316.77.31.

„Suntem multumiti ca am reusit sa punem la punct toata logistica pentru acest proiect mult asteptat. Speram ca efortul nostru sa fie apreciat de catre toti locuitorii Bucurestiului si sa nu mai fim martorii unor actiuni incalificabile, de otravire a cainilor fara stapan, ca cele de la inceputul acestui an. Este orasul nostru, al tuturor, si trebuie sa ne asumam cu totii rezolvarea problemei cainilor fara stapan intr-un mod uman si eficient pe termen lung.  Speram sa primim o mana de ajutor si din partea cetatenilor”a declarat Anca Tomescu, coordonator al proiectului Animale fara Stapan VIER PFOTEN.

In baza Protocolului, Fundatia VIER PFOTEN se angajeaza sa sterilizeze din fonduri proprii cainii si pisicile fara stapan, iar municipalitate garanteaza faptul ca angajatii, contractorii si subcontractorii sai nu vor initia actiuni de ucidere, maltratare sau otravire a acestora. Dupa perioada postoperatorie, animalele vor fi returnate in locul din care au fost luate.

VIER PFOTEN va derula in paralel proiectul de sterilizari din Sectorul 6 al Capitalei inceput in martie, anul trecut. Pe parcursul ultimului an, medicii VIER PFOTEN au sterilizat in Bucuresti peste 2.500 de animale fara stapan, majoritatea caini.

Ultima campanie de sterilizari derulata de VIER PFOTEN in Bucuresti a avut loc in perioada septembrie 2010 – martie 2011, cand au fost sterilizate circa 3000 de animale fara stapan.

De la mine scriere:

Daca doriti sa fie sustinuti in continuare financiar de catre sponsori, puteti sa ajutati Vier Pfoten cu un simplu click pe urmatorul link:

https://www.facebook.com/VIERPFOTEN.Romania/app_429397530475785

Nu va costa nimic! Dati click, sterilizati, ajutati necuvantatorii sa nu se mai inmulteasca!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in URGENT!. Bookmark the permalink.

One Response to (IMPORTANT!) Veste buna de la Vier Pfoten

  1. Rodica Monica Mircea says:

    Este in sfarsit o veste minunata. Speram sa aiba efectul scontat, iar populatia sa fie receptiva . Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s