Romania – ASA NU!

Romania a ajuns exemplu negativ in ceea ce priveste cruzimea fata de animale, educatia pe care o oferim copiilor si impactul asupra sanatatii lor psihice.

http://www.occupyforanimals.org/hurt-an-animal-hurt-a-child.html

Aceasta asociatie de protectia animalelor din Luxemburg atrage atentia despre pericolul pe care instigarea la uciderea animalelor o poate avea asupra dezvoltarii emotionale si psihice a copiilor. Din pacate, cei mai multi aleg sa ignore acest pericol si se mandresc cu plozii lor care tortureaza animalele. In Luxemburg, animalele sunt eutanasiate numai daca sunt grav bolnave, dar si atunci medicul ia aceasta decizie numai in stadiul final al bolii, cand practic chinul este atat de mare incat nu mai poate fi indurat. Cainii sunt sterilizati obligatoriu incepand cu varsta de 6 luni. Dar oricum oamenii sunt educati si nu este nevoie de intalniri inutile fara rezultate concrete cu oameni care nu au nicio legatura cu studiile stiintifice, ci doar vor sa maltrateze si sa ucida animalele. Dar, na acum e alegerea fiecaruia, iar alegerea noastra ne-a plasat pe un “onorabil” loc  4 in Europa in topul dupa numarul de crime impotriva oamenilor de data aceasta. Primele 3 locuri sunt ocupate de tari cu aceeasi mentalitate bolnava precum a noastra. Oricum, daca o tinem tot asa, vom reusi sa “castigam” primul loc.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Romania – ASA NU!

  1. adriana says:

    Miercuri,10.04.2013,are loc o intalnire la Primaria sectorului 6,bucuresti,o intalnire cu locuitorii din sector.Subiectul: cateii. Au gaselnita cum ca transmit boli;oamenii strazilor,care se scarpina si isi scutura manecile de paduchi de CORP DE OM, ce ne transmit, gunoaiele ce nu sunt stranse de pe maidanele din jurul blocurilor,mijloacele de transport in comun CE PUT INGROZITOR caci nu le mai spala nimeni ,toate acestea si multa MIZERIE UMANA ce ne transmit? Nu vom avea niciodata un popor civilazat.Am inteles ca multi memebrii ai PNL-ului,nu sunt iubitori de necuvantatoare,dar mai rau este ca din PSD se aud voci ce instiga la macel.Sunt atat de lasi acei bipezi,atat de lacomi,caci daca nu ar fi primit “unele promisiunu” din diferite “colturi politice nu ar fi devenit UCIGASI DE VIATA!IMI PARE RAU DE SUSTINEREA ACORDATA IN IANUARIA 2012, AM AVUT UN CREZ ,AM DAT UN VOT ,NU AM STAT LA O DUSCA LA COLTUL BLOCULUI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s