Petitie – cerem destituirea conducerii ASPA!

http://www.petitieonline.ro/petitie/cerem_destituirea_conducerii_aspa_pentru_acte_de_cruzime_fata_de_animale_si_incalcarea_drepturilor_fundamentale_ale_omului-p59841154.html

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in URGENT!. Bookmark the permalink.

5 Responses to Petitie – cerem destituirea conducerii ASPA!

 1. Violeta Ion says:

  Salut

  Uite ce se intimpla in Fagaras.
  Hai sa organizam ceva sa-i miscam pe cei de acolo.

  Starpirea cainilor prin infometare.

  ” ,,Eutanasierea este interzisă, deci să moară de foame. Ar fi singura posibilitate prin care am rezolva problema cîinilor comunitari”. Este declaraţia primarului Făgăraşului…”

  Ce n-a reusit la Bucuresti sa puna-n practica printro hotarire de consiliu, mizerabilul pe nume razvan bancescu, director ASPA, coordonator de proiect (exterminare caini) iata, ca o alta canalie, primar in Fagaras, impreuna cu un consiliu plin de ticalosi, a reusit cu brio, parca spre-n ciuda lui bancescu.

  http://www.monitorfg.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5836%3Aaleii-locali-au-decis-stirpirea-ciinilor-prin-infometare&catid=43%3Atiri-locale&Itemid=29

  Aleşii locali de la Făgăraş au votat în plenul legislativului desfăşurat miercuri, 31 iulie 2013 o HCL referitoare la cîinii comunitari. Năstruşnicul act normativ prevede, printre altele, amenzi usturătoare pentru făgărăşenii, indiferent de vîrstă, care hrănesc cîinii fără stăpîn aflaţi pe domeniul public. Prin urmare persoana care îndrăzneşte să iubească animalele şi să le ofere hrană să fie sacţionată cu 200 pînă la 500 de lei. Minţile luminate din conducerea administraţiei publice locale n-au găsit alte metode care să rezolve problema cîinilor comunitari referitoare la agresivitatea faţă de cetăţeni sau la estetca străzilor. În respectivul plen al CL Făgăraş a ţinut să participe şi medicul veterinar Denisa Gheorghincă. Medicul veterinar a fost şocat de modul în care se discută la nivelul conducerii Făgăraşului.

 2. Tzipi says:

  Nu stiu ( dar banuiesc ), de ce ai sters articolul cu pps-ul despre copilul mancat de caine langa Lacul Tei, dar eu am salvat pps-ul si l-am repostat la mine pe blog. Mie mi s-a parut mai aproape de adevar decat minciuna care ni se serveste in presa.

  • xnici says:

   Aveti grija pentru ca persoana care a postat fotografiile a primit niste mesaje ciudate. Se fac amenintari si se da in cap celor care spun adevarul. Este prea important pentru ei ca acel copil SA FIE UCIS DE CAINI, nu de ALTCINEVA. Am retras acel post pentru a o proteja pe investigatoarea noastra. Dar lucrurile nu vor ramane asa.

   • Tzipi says:

    Multumesc de avertizare ! Daca primesc amenintari, o sa anunt public. Scriau istericii pe Softpedia, ca Vadim Tudor, ieri seara in direct la RTV a vorbit despre cum plodul ala a fost violat si omorat si abia apoi aruncat in curtea cu caini, sa-l sfasie.
    Insa, noi suntem o picatura in ocean : oricat am scrie noi pe bloguri, prostimea nu gandeste ci e manipulata de emotii. Asa cum i se spune la tv : cainii l-au mancat pe plod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s