16-73 de ani (aflati despre ce este vorba!)

http://www.petitieonline.ro/petitie/cerem_destituirea_conducerii_aspa_pentru_acte_de_cruzime_fata_de_animale_si_incalcarea_drepturilor_fundamentale_ale_omului-p59841154.html

O petitie prin care se cere destituirea conducerii ASPA pentru instigare la acte de cruzime fata de animale. Nimic deosebit pana acum. Si totusi ceva este altfel. Aceasta petitie arata varsta celor care o semneaza. Daca va uitati cu atentie veti vedea ca semnatarii au intre 16 si 73 de ani, sunt foarte multi tineri, desi se considera ca doar babele nebune au grija de animale si mai mult, si mai mult, ambele sexe sunt sustinatoare ale masurilor civilizate de gestionare a unei probleme care a fost cauzata de catre cei care nu vor sa aplice masuri eficiente si umane in acelasi timp.

Ei, domnilor deputati, primari, directori ASPA si alti politruci, cine e nebunul acum? Chiar credeti ca ocupati acele locuri daca nu eram noi? Cei mai multi traim prost, ne ducem traiul intre doua salarii, platind rate la banci. Am cerut noi altceva in afara de un comportament respectuos fata de animale? V-am cerut noi bani sa castram animalele? V-am cerut noi sa ne mariti salariile ca murim de foame? Atat v-am cerut: adoptati legea privind sterilizarea obligatorie a cainilor cu si fara detinator si de urgenta sa-i destituiti pe psihopatii care conduc ASPA. Sau desfiintati ASPA, daca nu sunteti in stare sa angajati oameni competenti si iubitori de animale care sa protejeze animalele, nu sa instige la maltratare sau chiar sa le aplice rele tratamente?

Ma tot gandesc ce dracu o fi in mintea voastra. Aveti asa ceva sau ati pierdut-o de mult si ati declarat-o nula? Aveti grija ce va doriti si cum ne educati pentru ca este foarte posibil ca ceea ce semanati sa culegeti. Chiar vreti ca acesti copii buni care semneaza o petitie cu tot sufletul sa invete sa ucida, sa maltrateze? Va ganditi ca cei pe care ii intaratati sa ucida azi vor fi colegii copiilor vostri in tara sau in strainatate sau ii vor intalni in anumite conjuncturi? Chiar credeti ca sunteti nemuritori si ca va puteti proteja de o minte criminala? Nici nu stiti cand si cum apare si in acele momente toti banii din lume nu vor valora nici cat o ceapa degerata. Suntem cei mai mari exportatori de infractori si in general de ceea ce fugi nu scapi, iar daca va imaginati ca va educati copiii in strainatate pe banii nostri obtinuti din uciderea cainilor,ce va face sa credeti ca nu va intalni acest ucigas de caini azi, maine ucigas de oameni. Dar sa zicem ca nu e ucigas, sa zicem ca se va limita la alte forme de tortura. Chiar nu doriti sa aveti romani educati, civilizati, buni? Chiar credeti ca dati drumul bestiilor cu doua picioare si nu veti avea parte de efectul de bumerang? Ce va face sa credeti ca sunteti protejati?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to 16-73 de ani (aflati despre ce este vorba!)

 1. borg says:

  nenorocitii astia au impresia k sînt nemuritori… k lor l-i se cuvine totul… e timpul sa le aratam cît valoreaza… e timpul sa plateasca toate rautatile, nedreptatile si hotiile facute!

 2. George says:

  Am si eu o intrebare referitoare la articolul ” Dati mai departe sa se afle adevarul despre copilul ucis de “caini” “. Ce s-a intamplat cu articolul si de ce a fost scos de pe blog la scurt timp dupa ce a fost postat?

  • xnici says:

   Persoana care a investigat problema a primit niste mesaje dubioase si pentru a o proteja am sters acel articol, insa lucrurile nu vor ramane asa.

 3. borg says:

  idiotii au pierdut contactul cu realitatea, traiesc intr-o lume a lor… probabil se cred nemuritori!!! si invincibili…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s