Despre sedinta de la PMB by Asocitatia Cutu, Cutu (multumim!)

http://cutu-cutu.ro/content/sedinta-publica-de-la-primaria-generala-privind-cele-trei-proiecte-aspa-referitoare-la-prind

Ce pot sa inteleg eu din cele scrise in acest articol este ca, desi exista puncte de vedere clare din partea societatii civilie si se cer masuri eficiente si civilizate si in plus demisia ucigasilor de la ASPA, societatea civila este ignorata, ba mai mult pedepsita ca are tupeul sa ceara rezolvarea acestei probleme pe bani putini. Cum adica sa nu se aloce milioane de euro pentru caini care sa fie deturnati spre partidele care au interese in acest an sa castige alegerile? Cu totii stim ce conditii sunt in adaposturile de stat, cum suntem tratati si noi si cainii si ca nu se face nimic pentru a se face cunoscuti cainii din adaposturi, iar programul de vizitare a a daposturilor este o gluma proasta.

Cer inca o data DESTITUIREA CONDUCERII ASPA, iar daca primaria nu ia aceste masuri, trebuie sa ne intrebam ce interese are?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Despre sedinta de la PMB by Asocitatia Cutu, Cutu (multumim!)

  1. Florin B says:

    interesul e clar, financiar! ce uita cretinii e k acel ‘financiar’ sînt bani publici, deci toti si fiecare dintre noi avem dreptul de-a cere justificarea cheltuirii lor! aroganta, nesimtirea si tupeul lor vor disparea k fumul, doar în fata legii, sau a poporului! care popor e o adunatura de semioameni si bestii, deci nu-s probleme pt politrucii-mafioti!

  2. Ildiko Badescu says:

    Nu exista pagina respectiva, mentionata de tine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s