“Afacerea maidanezul” via ASPA refurbished

Pe vremuri nu aveam voie sa vorbim, acum vorbim si degeaba. Organele (intrate in putrefactie) de cercetare par ca acopera urmele infractorilor, iar infractorii se bucura de un statut nemaintalnit intr-o tara civilizata. Acum intelegem ce va face ASPA cu un buget de milioane de euro pentru prinderea a (cator milioane?) de caini bucuresteni.  Cu 3 milioane de euro, pun pariu ca Vier Pfoten si altii ca ei sterilizau toti cainii din Romania, cu si fara stapan. Ce va face ASPA cu acesti bani, stim cu totii si acum se pare ca avem si dovada:

http://www.cutu-cutu.ro/content/scandalos-licitatie-la-hingheri

Cel mai interesant este ca jurnalistii, organele de cercetare si altii (in)competenti dorm, in timp ce adevaratele investigatii se fac de catre cei care chiar au interesul sa rezolve o problema care este trenata in mod intentionat de zeci de ani. Iar, cand in sfarsit credeam ca se va termina cu hotiile, iata ca totusi se mai creeaza portite. Consilierii PMB tocmai au votat o hotarare care da dreptul celor de la ASPA sa contracteze firme private de hingheri. Bineinteles ca nu exista nicio scoala care sa te educe sa prinzi cainii fara a-i rani, bineinteles ca vor fi prinsi si caini sterilizati de vreo zece mii de ori, pana iese numarul si banul din buzunarul nostru in definitiv si bineinteles ca banii vor merge, ghici in buzunarul cui? Deci, pana la urma “afacerea maidanezul” continua, chiar daca s-a votat si pentru sterilizarea cainilor cu stapan. Pentru ca aceste firme vor avea interesul sa aiba de lucru pana la adanci batraneti in mod sigur si bag mana in foc ca vor importa caini, ba chiar ii vor inmulti in mod deliberat pentru a avea ce prinde. S.C. Bunica lui (deputatul/consilierul/primarul/functionarul) Hingher S.R.L. va prospera la infinit, iar noi vom avea caini pe strada inca o suta de ani de acum incolo. Cum dracu sa se faca treaba in Romania asa cum trebuie? In tara hotilor, noi cerem corectitudine. Acesta este tupeul pentru care am fost si vom mai fi sanctionati si abuzati.

Pentru toate acestea cer inca o data demiterea actualei conduceri ASPA si angajarea unor persoane iubitoare de animale dovedite.

http://www.petitieonline.ro/petitie/cerem_destituirea_conducerii_aspa_pentru_acte_de_cruzime_fata_de_animale_si_incalcarea_drepturilor_fundamentale_ale_omului-p59841154.html

 

P.S. Am cerut sa vad si eu un CV al celor care conduc ASPA, declaratiile de venit si de interese si prin ce imprejurare au ajuns sa conduca ASPA. Nu am gasit asa ceva nicaieri. Inca mai astept. Oare ce astept? Oare ce asteapta cei care au obligatia de a-i sanctiona pentru nerespectarea unor prevederi legale? Stiu ca legea e de forma in Romania, dar macar de ochii lumii ar trebui sa se ia niste masuri, nu credeti? Voi ati vazut vreo poza cu acest Treeroiu? Eu nu. Mai exista eroi in Romania care sa spuna adevarul despre acesti indivizi de la ASPA?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s