Moartea sa-i voteze pe Antonescu, Ponta, Basescu si toti asemenea lor!

Am auzit (caci nu ma uit la tv si incerc sa nu fac rating site-urilor de stiri scrise de jurnalisti cu creier in cur nu in cap) ca Ponta a spus ca nu are bani pentru sterilizari (20 euro – pretul cerut de un cabinet foarte bun din Bucuresti) ci are bani pentru uciderea cainilor la infinit (60-200 euro dovediti cu hartii). Spun la infinit pentru ca anual sunt abandonati 10.000.000 de caini. In perioada cand Basescu a ucis zeci de mii de caini, numarul de muscaturi era in crestere si numarul de caini la fel, pentru ca lumea abandona si Basescu uciderea.

Am votat USL-ul pentru caa facut o promisiune in 2011 – va da imediat cum ajung la guvernare legea sterilizarii cainilor cu si fara stapan de urgenta si o vor aplica si niciun caine nu va muri, niciun copil nu va mai fi muscat. Caca maca. Bine au promis ca nu ne vor otravii copiii nici cu cianuri, nici cu gaze, cu nimic, ba chiar Daciana nevasta-sa poza intr-o revista anul trecut si vorbea despre viata bio, cat iubeste ea animalele, cat de buni sunt ei, de mi-a smuls cateva lacrimi din ochi.

Acum imi smult scarba si ura si blesteme. Din ochi, din gura, din inima.  Din suflet. Da, pentru ca mai am suflet. Nu am suflet pentru dementii care isi neglijeaza copiii, dar am suflet pentru orice fiinta responsabila, buna, integra, morala. Rar mai gasesti asa ceva in Romania si niciodata la conducerea ei.

Deci, acestea fiind spuse, ii doresc ca moartea sa-l aleaga presedinte pe Antonescu in infernul acesta numit “civilizata” Romanie si ceea ce promoveaza sa i se intoarca precum un bumerang. Lui, premierului, presedintelui. La rele sunt prieteni. La bune sunt dusmani. Ce inseamna sa fii condus de psihopati si sa-i mai pui in fruntea tarii cu mana ta. Doamne ajuta-ne. Crapa pamantul si inghite bestiile cu doua picioare. Fa-ne dreptate Doamne! Ajuta-ne! Ajuta-i pe amaratii abandonati, care nu au cerut nici macar sa sa nasca! Fa-le dreptate Doamne si trazneste-i doamne pe toti ucigasii care vor sa ne distruga simtul responsabilitatii, umanitatii, civilizatiei! AMIN!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Moartea sa-i voteze pe Antonescu, Ponta, Basescu si toti asemenea lor!

  1. xyz says:

    ESTE INCREDIBIL, VA ROG REPOSTATI ARTICOLUL DESPRE ADEVARUL IN CAZUL PLODULUI “MUSCAT”. PASTELE LOR DE RETARZI, II DERANJEAZA ADEVARUL….

    • xnici says:

      Persoana care a investigat problema a primit niste mesaje dubioase. In plus alte persoane au primit amenintari. Pentru a o proteja am sters acest artiol, INSA lucrurile NU VOR RAMANE ASA! Vinovatii trebuie sa plateasca, nu victimele abandonului (cainii) si ale neglijentei parintilor/bunicilor (copiii)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s