BRAVO DC NEWS! Felicitari! Se misca lucrurile!

http://www.dcnews.ro/2013/09/cine-l-ar-fi-ucis-pe-copilul-de-patru-ani-imaginile-traseului-si-explicatii/?fb_action_ids=10201237372790006&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201237372790006%22%3A608291949213385}&action_type_map={%2210201237372790006%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to BRAVO DC NEWS! Felicitari! Se misca lucrurile!

 1. xyz says:

  FELICITARI INTR-ADEVAR! PINA ACUM DOAR UN CRETIN A COMENTAT CONTRA, LEGINDU-SE DE ORTOGRAFIE SI ABERIND MASIV

  • xnici says:

   Ei pai prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Ati observat ca prostii tind sa iasa in fata, sa se dea mari cu prostia lor?

   • xyz says:

    INTOTDEAUNA A FOST ASA. RAR VEZI OAMENI INTELIGENTI, DE CALITATE, SA SE LAUDE, SA FIE AROGANTI, SA PRETINDA DREPTURI. LA ASTEA, RETARZII AU FOST SI RAMIN CAPU’ LA LISTA ­čÖé

 2. xyz says:

  INEVITABIL, ACOLO AU MAI APARUT CRETINI CARE S-AU TREZIT SA COMENTEZE CU CURUL, CA VORBA AIA, NOI SIMTIM, NU GINDIM. IAR FAZA CU PARINTII/RUDELE CARE NU AU VARSAT NICI O LACRIMA SI ARATAU DE PARCA NICI NU LE PASA MA INDEAMNA TOT MAI MULT SA CRED CA NU A EXISTAT NICI O VICTIMA SI CA PLODUL, DUPA CE SI-A FACUT DATORIA DE “ACTOR” E BINE MERSI PE UNDEVA PE LA RUDE. ORICIT AI FI DE SEDAT DUPA CE SE INTIMPLA O ASTFEL DE TRAGEDIE, TOT ESTI RUPT DE DURERE, PLINGI, NU STAI CA O STATUIE SI TE COMPORTI DE PARCA NU S-AR FI INTIMPLAT NIMIC. IMI PARE RAU, DAR INCA O DATA, EU NU CRED CA EXISTA NICI UN COPIL MORT, RANIT NICI ATITA. ASTA E FACATURA DE ZILE MARI, CINEVA SA LE DEA OSCARUL PENTRU IDIOTENIE….

 3. xyz says:

  OOPS! SE PARE CA MIZERIILE SI-AU BAGAT NASUL SI PE DC NEWS CACI LINKUL DA EROARE, CEL PUTIN LA MINE…. ASTIA FAC ORICE SA SE MUSAMALIZEZE KKTUL….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s