UNICEF ROMANIA este partasa la crima?

Toata mass-media o sustine pe Andreuta curvuta Marin care si dansa instiga la acte de violenta impotriva animalelor si ale oamenilor iubitori de animale implicit, printre care se numara si foarte multi copii. Cum politica UNICEF este anti-violenta, pro-iubire, ne simtim profund scarbiti de atitutinea criminala a psihopatutei despre care am auzit (pe zvonuri sau pe surse cum zic astia din media) ca ii forta sa planga pe invitatii la Stupize Stupize pentru audienta.

Am inteles care este pozitia Zanei mortii, dar care este pozitia UNICEF a carei ambasadoare este? UNICEF Romania sustine crima? Oare UNICEF international stie ce finanteaza?

Andreea Marin, zana cu coasa in mana. Sa o salutam cu un profund dispret. Nici pe ea nu am vazut-o protestand anti-pedofili. Voi ati vazut-o?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to UNICEF ROMANIA este partasa la crima?

 1. Mariaana Niculescu says:

  Uau, țoapa Marin are opinii…
  Tare de tot boarfa
  Individa asta reprezinta chintesența conceptului de ”paysan tzope”, vorba unei prietene
  Probabil, toate țoapele din România, între o cafeluță, o reviste glossy si o discuție savanta despre Kama Sutra mioritică (cu țopul din dotarea casnică) vor avea orgasm, extaziindu-se când aud cum cuvântă acest borfet jalnic si cu pretenții de ”zână”
  Care zână, cea rea și proastă?
  Sau e cam nebăgată în seamă de mult și tânjește după atenția opiniei publice…
  Încep să cred că în țara asta multe female gândesc cu ovarele din dotare sau că bruma aia de creier cu puțini electroni s-a mutat ăntre picioare…

 2. Mariaana Niculescu says:

  neuroni, scuze act ratat, cum spune psihanaliza

 3. xyz says:

  Nu se gaseste nimeni s-o ciomageasca pe jigodia asta, care ar trebui data in judecata pentru abuz asupra propriului copil?

  • xnici says:

   nu nu nu. e inconjurata numai de vedete una si una: Puya, Nadine, Dan Negru si “the most important” VIP Bahmaimuteanca, care cica se maimutareste iar cu Prigoana, care Prigoana are afacere cu cainii, adapost privat etc. Va mai amintiti? Tot asa si maimuta asta sare in ajutorul copiilor, care copii ai ei sunt traumatizati de atatea divorturi si casatorii, toate cu acelasi barbat. Pe bune, astia sunt repere de moralitate in Romania? In frunte cu Mindruta fluturas colorat plangacios si inselator de nevasta? PE BUNE?

   • xyz says:

    MINDRUTA, CEL PORECLIT “TIGANU”…. INCEP SA CRED CA APARTINE ACESTEI ETNII DE-A DREPTUL…. VOMIT…. IA TE UITA…. PUYA – DROGAT NOTORIU CU “PIESE” INSTIGIND LA VIOLENTA SI CONSUM DE ALCOOL SI DROGURI (DE ALTELE NU MAI ZIC), NADINE – PORNISTA PRIN AMERICA LA UN MOMENT DAT, ACUM TRAVESTITA IN FEMEIE DE CASA, DAN NEGRU – TIGAN RETARDAT, CIRCAR DE PRIMA (SAU ULTIMA) MINA, CRESTINOPAT, CUPLUL DE TIGANI BORATI, ALTI CIRCARI, MAIMUTEANCA SI FAT FRUMOS AL EI CU PICIOR DE LEMN, CARE SI EI AR TREBUI INCHISI PENTRU ABUZ IMPOTRIVA PROPRIIILOR ODRASLE….

 4. mireille says:

  I s-a dat prea multa importanta acestei femei ,prea a fost ridicata in slavi…..a venit vremea sa-si arate arama pe fata …..nimeni nu i-a cerut ,sa aleaga intre copil si caine ,…..trebuie sa fii prea prost ,ca sa intelegi asa ceva …..problema era sa se gaseasca solutia pt rezolvarea problemei ,in mod uman …..nici un iubitor de animale ,nu scoate copilul din casa ,si baga cainele !!!!….cand iubesti un animal ,il ingrijesti ,il adapostezi,ii asiguri un viitor ,….la fel ca si copilului tau ….cu dragoste si suflet…..care la Andreea Marin nu se leaga intre ele !!!!….si iubitorii de animale cresc copii ,si sunt convinsa ,ca le daruiesc , mult mai multa iubire ,decat cei ce nu iubesc animalele!!!!

  • xnici says:

   ba mai mult Andreea Marin prin mesajele ei instiga la uciderea si agresarea copiilor iubitori de animale. este foarte grav ce se intampla.

   • xyz says:

    EXISTA O JUSTITIE UNIVERSALA, O RASPLATA PENTRU FIECARE SI NICI JAPITA ASTA MOLDOVENEASCA NU VA SCAPA….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s