Bunicul lui Ionut o condamna pe cuscra!

“M-am rugat la Dumnezeu să nu fie nepoţelul meu. Numai eu ştiu cât m-am rugat. Ştiam că în parcul ăla i-a dus cuscra să se joace. Nu ştiu de ce i-a dus tocmai acolo, ea stă în spate la Inter. Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. (sursa evz.ro)

Daca va veti uita in poze, veti vedea un bunic distrus, daca va uitati la bunica pare ca zambeste. O mama care apare machiata la o emisiune de scandal marca Simona Gherghe, o proasta notorie, o bunica care apare in emisiuni mondene si se screme sa verse o lacrima si nu poate, nasc suspiciuni. Iar bunicul cere ca bunica copilului sa fie trasa la raspundere. Si nu este. Acest om nu a aparut la nicio emisiune de scandal. Sufera sincer pentru nepotul lui. Ceilalti probabil au primit bani frumosi pentru a spune ceea ce li se dicteaza si pentru ca bunica sa fie absolvita de vina. Cum poti tu ca tata sa traiesti cu un astfel de monstru langa tine? Cum poti sa accepti asa ceva? Tatal tau iti arata cine este vinovatul de aceasta tragedie si tu te tii dupa o gaura? O gaura neagra am putea spune.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Bunicul lui Ionut o condamna pe cuscra!

 1. xyz says:

  SA FIE DESHUMAT “CADAVRUL”, DACA EXISTA ASA CEVA SI DE AICI INCOLO SE STIE CE TREBUIE FACUT. NU TREBUIE SA NE LASAM CU NICI UN CHIP. FAMILIA DE IMBECILI TREBUIE URMARITA PAS CU PAS

  • xnici says:

   pentru ca o femeie nevinvovata Carmen Secareanu de la Caleidoscop este invinuita in acest caz au obligatia sa dezhumeze cadavrul si mai mult sa supuna unui examen psihologic fratele. este o obligatie legala si tocmai datorita acestor fapte este posibil sa aflam adevarul. faza este ca familia se poate opune, dar daca se opune inseamna ca are ceva de ascuns si suspiciunile vor fi si mai mari.
   Ma intreb oare de ce fratele care a fugit stia ca fratele lui este mort (ca doar nu i-a luat pulsul) si de ce spunea sa nu fie batut ca nu e vina lui????

   • Aleny Ionela says:

    Sunt multe semne de intrebare pe care mi le-am ridicat si eu,urmarind pe cat posibil toate informatiile.In emisiunea lui Maruta,bunica copiilor spunea ca niciodata copii nu au mai plecat de langa ea fara sa spuna unde se duc…Intrebare?Cum de au plecat acum?In aceeasi emisiune a declarat ca ea cunostea parcul pentru ca fusese cu sotui ei inainte de revolutia din ’89,iar de atunci nu s-a mai dus,insa stia ca parcul este frumos.In emisiunea ACCES IN DIRECT,bunica copiilor declara ca a auzit despre acel parc precum ca ar fi foarte frumos si s-a gandit sa mearga si ea impreuna cu nepotii pentru a-l vizita (din curiozitate).Chiar sunt multe semne de intrebare la care ma indoiesc ca va raspunde cineva!

 2. xyz says:

  MISTO, ITI MOARE, CHIPURILE, UN PLOD, SI TU AJUNGI VEDETA TV PE CHESTIA ASTA. INTREBARE SIMPLA SI LOGICA: DUPA O ASTFEL DE TRAGEDIE, ITI ARDE SA TE PLIMBI PE LA POSTURI TV? SA DAI INTERVIURI? RAMIN LA PAREREA MEA PINA LA PROBA CONTRARIE: NU A MURIT NICI UN COPIL, TOTUL ESTE O INSCENARE MIRSAVA, DE PROPORTII….

 3. Tzipi says:

  Uite aici, un american ce traieste in Romania, si care se mira de felul in care romanii manageriaza scandalul cu plodul si maidanezii : ca nimeni nu vede ca bunica e vinovatul ! http://kingofromania.com/2013/09/05/the-perfect-dog-storm/

  • nadinmar says:

   pai nimeni nu vede in romania… dar eu am vazut… ptr ca o bunica iese sa aiba grija de copii in parc nu sa stea la barfa si nepotii salipseasca atat timp fara ca ea sa se ingrijoreze…. in occident ea ar fi fost prima arestata si investigata…

 4. SASHA says:

  Si mie mi-au parut parintii prea linistiti pentru o pierdere asa de mare. Care sa fie adevarul?

 5. Anca Szetyanszki says:

  Are dreptate bunicul lui Ionut ,ce a pazit 45 de minute bunica copiilor si de ce fratele lui se disculpa,ca nu e vina lui,aici ceva nu e in regula!De ce nu a strigat cand fratele sau ar fi fost ” atacat ” de caini!Cam cusuta cu ata rosie povestea asta!Parintii sunt de o acalmie scoasa din comun,avand in vedere pierderea care au suferit-o!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s