Protestele continua in fiecare zi in Piata Universitatii si nu ne oprim!

Zilnic in Piata Universitatii vom scanda incepand cu ora 18 pentru masuri civilizate si umane si pentru viata.

Lupta nu s-a incheiat, a inceput razboiul! Atentie intreaga Europa protesteaza pentru noi si se fac presiuni la Uniunea Europeana ca tarile subdezvoltate psihic si spiritual din Europa sa adopte masurile care au dat si la ei rezultate: sterilizarea cainilor cu si fara stapan, prevenirea si pedepsirea abandonurilor si EDUCATIA populatiei (asta este cel mai greu avand in vedere ca ei au in gand sa ne indobitoceasca)

Am fost multi, vom fi din ce in ce mai multi, pana vom fi ascultati si intelesi. Ceva ce nu s-a aplicat niciodata Dle. Ponta nu are cum sa functioneze, evident.

DACA VA PASA, IESITI DIN CASA!

 

IMG_0413 IMG_0424 IMG_0436 IMG_0440 IMG_0468 IMG_0513 IMG_0527 IMG_0528

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Protestele continua in fiecare zi in Piata Universitatii si nu ne oprim!

 1. xyz says:

  NU TREBUIE SA NE OPRIM. CU CIT IAU ATITUDINE SI FORURILE INTERNATIONALE, CU ATIT MAI BINE….

 2. adriana says:

  “Daca omul nu se pune in situatia celuilalt, chiar si a animalelor si a insectelor, nu devine ‘om‘ “. (Cuv. Paisie)

 3. adriana says:

  Inainte de revolutia din 1989 Parintele ne-a spus ca miroase a praf de pusca si asa a fost. Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.Chinurile cele de pe urmă, cele de la Antihrist, in care va lucra toată puterea Satanei, vor intrece toate prigoanele cate s-au inteţit asupra creştinilor, de la inceput pană in zilele acelea.

  (…) Deci cand fărădelegile vor incleşta mintea şi inima oamenilor şi-i vor sălbătici aşa de tare incat vor zice că nu le mai trebuie Dumnezeu şi Biserică şi Preoţi, incat va fi sălbăticirea şi nebunia unite peste tot pămantul, atunci vine sfarşitul.

  • xnici says:

   Dumnezeu ne trebuie si e acolo pentru noi, dar in casa lui Dumnezeu, in biserica nu mai slujeste omul lui Dumnezeu, ci un diavol. fiara.

 4. adriana says:

  Cele de sus, sunt fragmente din prezicerile Bunului Parinte Arsenie Boca.

 5. adriana says:

  Ne-a mărturisit că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-1 otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „În ea – ne-a spus părintele Arsenie – se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”. Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus că această „lucrare diavolească” nu este ceva ce a apărut în vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de mii de ani, pregătind încetul cu încetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Aici, însă, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”. Martor: Vasile Şerbu (Arpaşul de jos)

  • xnici says:

   Ma stiti pe mine toti cat de revoltata am fost impotriva lui Dumnezeu. Ei bine, azi de dimineata m-am trezit cu un gand foarte clar: Dumnezeu exista si daca vom lupta cu raul, vom invinge. Toata aceasta instigare din partea fiarei in sutana este pentru a ramane puternici, uniti si sa ne pastram credinta in Dumnezeu. Habar nu am de unde mi-au venit aceste ganduri sau am, dar sunt puternice. Mai puternice ca niciodata. Si astfel, simt cum aceasta mana de lumina ma mangaie si ma impinge sa lupt. Nu, nu-mi spune sa stau pasiva, pentru ca asta vrea raul, ci sa lupt. Cum si cat pot. Orice fac, oricat de mic conteaza. E ca bataia aripilor unui fluture care poate provoca uragane. Ei bine, noi suntem uneltele Lui. Vai vorbesc ca o habotnica, dar puteti sa ma credeti ca am cochetat mult timp cu ateismul pana la minunea care mi s-a intamplat si pana acum cand simt ca suntem protejati si ajutati sa castigam lupta. Cu cat raul se inversuneaza mai tare, cu atat credinta imi este mai puternica. Slava Domnului ca am fost luminata. Plang si ma ridic. Asta fac in fiecare secunda. Si cand nu ma pot ridica singura, Ii cer ajutorul. Si asta ar trebui sa facem cu totii.

  • xnici says:

   suntem de cacao in toate tarile civilizate

  • xnici says:

   ia uite ce boicotati suntem.vin strainii sa ne vada noua cainii schelalaind cand ii prind hingherii, otraviti sau impuscati. hai sa fim seriosi. ce eram pana acum groapa de gunoi a Europei, acum vom fi si infractorii Europei. o sa le fie frica sa mai si vorbeasca despre Romania. imi aduc aminte cand au venit spaniolii la meci ce mai reclama faceau ei la caini si nu a fost muscat unul desi eu am trecut prin centru si am vazut ca interactiunea dintre ei era foarte buna. aia sunt educati, stiu cum sa se poarte cu toate fiintele. caci de aici porneste totul

   http://www.dcnews.ro/2013/09/nemtii-boicoteaza-turismul-in-romania-motivul-eutanasia-cainilor/

 6. Dan says:

  Cand se analizeaza legea la curtea constitutionala?

  • xnici says:

   vom vedea. va tin la curent. deja CCR s-a pronuntat o data asupra necunstitutionalitatii legii, dar ce conteaza asta pentru USL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s