ASPA plateste 219 lei/caine capturat de hingherii privati

ASPA este Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia (!?) Animalelor. Nu, nu este un ONG asa cum crede lumea, ci este o entitate publica aflata in subordinea Primariei Capitalei. Directorul ASPA este Treeroiu un amarat angajat la RATB plasat in aceasta functie dupa interese politice si nepotisme.

Sorin Oprescu le asigura pentru anul 2013 un buget de peste 3.000.000 euro. Pentru ce? Cainii din Bucuresti sunt sterilizati GRATIS in procent de 90% de Vier Pfoten, alte ONG-uri si iubitorii de animale. Ce sa faca cu banii? Gasesc un copil ucis de un caine cu stapan sau te miri de cine si incep campania de instigare PUBLICA (atentie conform Codului Penal art 324 este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea si voi repeta asta pana aia care ar trebui sa ne protejeze vor actiona si ii vor aresta) si incep sa palmeze milioanele de euro usor. Prind cainii cu 219 lei/caine, il ucid cu lopata in cap, banii se duc la partid si alegerile de la anul vor fi infloritoare. (s-o creada ei!)

Ma intreb daca bucurestenii au fost informati printr-o scrisoare (iata asa puteau folosi acei bani) despre obigativitatea de a-si steriliza si microcipa cainele detinut, daca s-a facut baza de date in care erau inregistrati toti cainii cu stapan (dar si aici se oferise o firma sa o faca GRATIS pentru toata tara), daca au mers cu politia pe care o folosesc sa comita abuzuri sa verifice daca bucurestenii si-au sterilizat sau nu cainele si sa le aduca la cunostinta ca au 6 luni sa o faca, daca au colectat date de la cabinetele veterinare despre detinatorii de caini. Nu au facut asta. De ce sa faca asta? Ce le iesea?

Iata ce au facut in schimb:

http://cutu-cutu.ro/content/banii-pentru-maidanezi-au-fost-risipi%C5%A3i-indolen%C5%A3-lui-oprescu-ne-cost%C4%83-%C3%AEnc%C4%83-10-milioane-de-eu

 

La puscarie, Treeroiu si Bancescu, la puscarie!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to ASPA plateste 219 lei/caine capturat de hingherii privati

 1. borg says:

  si noi le permitem sa ne fure sa ne minta, sa-si bata joc de noi! sa ne fie greata!!!!

  • xnici says:

   Pai nu le permitem ca am cerut de nenumarate ori un control din partea Corpului de Control al Primului Ministru, audituri etc, dar m-a ascultat dracu. Astia sunt in stare sa instige la uciderea iubitorilor de animale, crezi ca ii doare pe ei undeva ca fura ASPA. Hai sa fim seriosi. Eu as vrea sa-l vad pe Bancescu acum la puscarie pentru instigare publica (si voi repeta de mii de ori) la ucidere cf. art. 324 din Codul Penal. Se poate, va rog???

 2. cristina says:

  Eu cred ca ideea de a face u referendum era binevenita. Si atunci am o solutie rapida si nu ne-am mai fi balacarit atata intre noi!

 3. surprize, surprize says:

  ba eu stiu ca:

  ASPA E ONG, infiintat de o persoana (med. veterinar) politic implicata, dar e genul de ong afiliat primariei; respectiv, se dorea monopolul pe bucuresti (ei functionand numai cu pile si relatii, fara scoli de profil, nici pentru prindere, nici eutanasie)

  pentru ca se autointitula POLITIA ANIMALELOR, mai multe ong-uri pro-sterilizare si anti-agresiune, s-au declarat impotriva ASPA ca ONG. normal era sa functioneze ca divizie a politiei bucuresti, cu agenti pusi in slujba legii 9/2008.

  acum, va ofer un challange:

  *aflati numele celui care a infiintat aspa si cine-l tine in spate (o anterioara functie de ministru-secretar de stat);
  *aflati numele celui care s-a opus cel mai mult acestui ong politia animalelor (hint: e mama caleidoscop)

  rezultatele vor fi intersante.

  • xnici says:

   ASPA este Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor si a fost redenumita acum cativa ani , nu infiintata recent. NU ESTE ONG, ci este o entitate publica aflata in subordinea Primariei Bucuresti, mai exact in subordinea lui Oprescu care i-a si desemnat prin delegatie de la RATB pe Treeroiu si Bancescu. ASPA, cred, nu bag mana in foc a fost infiintata pe vremea lui Harbuz care este consilierul lui Ponta si este un psihopat care a fost vazut de cineva lovind el personal cu lopata in cap un caine. Normal ca e o informatie la mana a doua, dar persoana era din cercul nostru si de incredere. (nu am timp sa investighez acum, dar voi cerceta, iar daca puteti sa-mi oferiti informatii direct e mult mai bine)
   Politia Animalelor, un ONG infiintat in mod ILEGAL purtand insemnele ILEGALE ale politiei, stiu sigur ca a fost la un pas de a distruge salvarea cailor luati de la Letea pentru a fi macelariti. Acel ONG despre care am facut sapaturi la vremea aceea nu se stie de unde venea si spre ce se indrepta. Politia animalelor, in toate statele sunt in subordinea politiei, nu ONG-uri.
   Cand terminam cu nebunia asta, dar bineinteles ca nu vom termina pentru ca ne vom intoarce in timp la perioada 2001-2007 cand zeci de mii de caini erau macelariti si alte zeci de mii abandonati, o afacere prospera pentru toata lumea, mai putin pentru oamenii muscati de caini, in numar din ce in ce mai mare.

  • Ambrose Maria says:

   Cine putea sa infiinteze ASPA nimeni altul decat Liviu Harbuz, tot el a facut si OUG 155/2001 si tot el a facut si legea 258/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s