Se adevereste ce am spus!

Iata cum psihopatii romani se impuiaza prin alte tari si ne fac tara de rusine. Nici nu este de mirare avand in vedere ce campanie se face la noi in tara si de modul in care sunt invatati copiii sa trateze animalele. Daca pana acum aveau impresia ca in Romania nu se ucid animalele cu cruzime, acum se convinge lume de adevar.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/trei-frati-romani-au-ingrozit-marea-britanie-vezi-ce-au-facut-cu-o-pisica-1057747.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=libertatea

Le spuneam strainilor acum ceva timp ca monstri astia cu doua picioare care ucid animalele in Romania ar putea sa fie maine vecinii lor. Si iata-i.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Se adevereste ce am spus!

  1. xyz says:

    Am vazut si io asta in jegul ala de Daily Mail. Nu spun ca nu ar fi adevarat, dar cei de la DM, printre altele, nu pierd aproape nici o ocazie in a arunca cu noroi asupra romanilor/Romaniei, postind articole cu si despre tigani si numindu-i romani, of course si altele de genul. Chiar ieri era postat un ditamai articolul despre niste ciori autohtone, asta:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2424296/At-home-Roma-Remote-villages-people-struggle-terrible-poverty-continue-traditional-way-life.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s