Si eu vreau sa stiu cine minte!

“Pe trupul copilului erau sute de plăgi, mai puţin pe tălpi, iar moartea a survenit ca urmare a hemoragiei externe. Era evident că erau muşcături de câine, dar nu putem să spunem că sunt de maidanez sau de câine de luptă. Putem să spunem doar dacă e vorba de un câine mic sau de unul mare. Legiştii au făcut doar autopsia, nu au recoltat şi probe pentru efectuarea ADN-ului. Oricum, ar fi trebuit să avem cu ce să comparăm rezultatele obţinute. Chiar dacă s-ar fi găsit salivă de animal pe trupul copilului, unde să ne ducem cu ea, cu ce să o comparăm? E o nebunie! Oricum, nu avem kituri care să izoleze ADN-ul unui câine faţă de cel al altui câine. Copilul acela a murit ucis de câini şi atât!”, a declarat pentru Libertatea prof. dr. Dan Dermengiu, directorul IML Mina Minovici.

(sursa: http://www.b365.ro/legi-tii-infirma-zvonurile-ionu-nu-a-fost-ucis-de-un-caine-de-lupta_194735.html)

 

sau

 

“Câinii pe blana cărora se va găsi ADN care aparţine copilului de patru ani vor fi supuşi unei expertize, au precizat sursele citate.

De asemenea, de la cei şase câini vor fi luate impresiuni dentare, pe baza cărora se vor realiza mulaje, acestea urmând să fie comparate cu rănile găsite de medicii legişti pe corpul copilului de patru ani.

Sursele citate au spus că rezultatul ADN este aşteptat în cursul zilei de marţi, când va fi finalizată şi necropsia copilului.

Cazul este instrumentat de Serviciul Criminalistic şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.”

(sursa: http://www.mediafax.ro/social/probe-prelevate-de-la-cainii-ridicati-din-zona-parcului-tei-comparate-cu-adn-ul-copilului-ucis-11288699)

 

De cand se fac acuzatii FARA DOVEZI??? Daca era gasit un om plin de sange la fata locului, existau doua posibilitati:

1. Fie incercase sa salveze pe cineva

2. Fie il omorase

Pentru fiecare dintre cele doua ipoteze se faceau cercetari.

Ma intreb daca acel legist care a facut examinarea cadavrului este incompetent sau prost si ce se tot incearca sa se musamalizeze in acest caz? Pentru ca evident cineva are interesul sa ascunda probele, sa nu le ia in considerare, sa le manipuleze in sensul dorit de mass-media, politicieni etc.

 

Un lucru pot sa va spun sigur: ABSOLUT NICIO ACUZATIE NU SE POATE FACE FARA ANALIZA ADN-ULUI pentru a se constata daca ace/acei caini l-au muscat sau nu pe copil. Orice alta aberatie care apare in presa nu este valabila. In plus laboratorul criminalistic ARE posibilitatea sa faca examinarea ADN-ului si mulajului dintilor pentru a se observa daca este sau nu muscat de maidanezi.  Altfel, orice acuza poate fi foarte usor demontata. In plus, se vehiculeaza ideea ca ASPA a ucis acei caini. ASPA NU ARE DREPTUL SA UCIDA PROBELE ATATA TIMP CAT CAZUL ESTE IN CERCETARE SI NICI DUPA FINALIZAREA CERCETARII, PENTRU CA DACA CINEVA ESTE INVINUIT SE POATE CERE O CONTRA-EXPERTIZA!

Acum nu mai este vorba de maidanezi, ci de aflarea adevarului!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Si eu vreau sa stiu cine minte!

 1. Sunt convins ca acei caini nu au supravietuit mai mult de 1 saptamana la ASPA .. personal feeling …

  • xnici says:

   Si asta nu se numeste ascunderea probelor? Sa presupunem ca acei caini sunt totusi in posesia politiei cum e normal. Sa fie dezhumat cadavrul si sa se faca acum probele daca se mai poate obtine ceva. Punem pariu ca avocatul se va opune?

   • Manil Otilia says:

    eu sunt de acord ca avocatul se va opune cu deshumarea cadavrului ! si stiti de ce? ca poate ca acolo este cu totul alt copil inmormintat.Poate ca ionut deja e departe…vindut la vreo familie bogata ! si de aceea poate ca ei o tin intruna ca cainii maidanezi l-au ucis pe ionut !? si o sa mai tina povestea asta inca citeva saptamani…si o sa fie totul dat uitarii .De ce parintii nu au varsat nici o lacrima? de ce parintii au stiut pe de rost ce trebuiau sa raspunda presei atat ei cit si bunica.Poate ca au luat bani frumosi si avocatul ai ajuta cu treburile murdare ca sa iasa basma curata !

   • xnici says:

    Nooo, nu va fi nimic dat uitarii. Nu vom permite asa ceva! Daca ei cred ca scapa asa usor fara sa aflam adevarul, dar cel adevarat, nu manipulat se inseala amarnic. Vom cauta si martorii care au disparut daca e nevoie. Punem recompense pentru oricine ofera un indiciu care sa duca la rezolvarea cazului si tot nu renuntam. La un moment dat am crezut ca parintii sunt amenintati, dar cand am vazut cum zambeau satisfacuti la protestul pro-ucidere caini mi s-a facut scarba. Astia ascund mult mai multe decat banuim noi chiar.

 2. aleny ionela says:

  M-am saturat de minciuni!De fapt,nu m-am saturat…m-am scarbit!

  • xnici says:

   Si asta e de-abia inceputul. Abuzurile si minciunile vor continua. Pt ca politicienii ii incurajeaza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s