Alt detaliu legat de moartea lui Ionut

V-am zis ca adevarul va iesi la iveala? Nu lasa Dumnezeu lucrurile nearanjate si nimeni nu va ramane “nerasplatit” pentru crimele comise impotriva animalelor si oamenilor.

Bunica a anuntat politia de-abia la o ora dupa ce tanarul l-a adus pe fratele lui Ionut. DE CE?

 

http://www.cancan.ro/actualitate/declaratie-soc-in-cazul-ionut-bunica-si-a-dat-seama-dupa-45-de-minute-ca-lipsesc-copiii-lumea-spunea-ca-bea-bere-si-fuma.html

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Alt detaliu legat de moartea lui Ionut

 1. Amelie says:

  Am inteles, si cred; dar ce ma intriga foarte rau e ca de ce unul din martori spune numai acum? Asta-i un detaliu esential. Orice mic amanunt din ziua respectiva poate conta. Si mai ciudat e ca de ce Andrei avea o alta bluza cand a venit cu martorul cheie, fata de cea cu care a venit in parc? Nu se racorise afara, ci din contra, era mai cald decat dimineata la ora 9.

 2. xyz says:

  DETALII ŞOCANTE ÎN CAZUL IONUŢ: folie de acoperit cadavrele, PLINĂ DE SÂNGE, găsită în râpă

  http://www.realitatea.net/detalii-socante-in-cazul-ionut-folie-de-acoperit-cadavrele-plina-de-sange-gasita-in-rapa_1274678.html

 3. emanuela chiriacopol says:

  sincer sint in stare de soc.sint atitea lucruri care se bat cap in cap nemaivorbind de faptul ca atit parintii cit si bunica mi s-au parut extreme de falsi.nu vreau sa merg mai departe sa ma gindesc la cine stie ce grozavie dar sincer nu cred ca acel copil a fost omorit de ciini si in nici un caz nu cred ca fratele cel mare a asistat la asa ceva.un adult daca ar fii vazut cu ochii lui asa ceva ar fii fost socat daramite un copil.pe cind Andrei era extreme de relaxat.sper ca autoritatile sa-si faca treaba asa cum trebuie si adevarul sa iasa la lumina.mare pacat ca au platit cu viata atitea suflete nevinovate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s