Primul film realizat la locul crimei – probe lasate la voia intamplarii

Semperfidelis ridica intrebari importante in acest caz:

Recapitulăm:
Cercetarea la faţa locului s-a făcut fără respectarea procedurilor elementare.
Zona nu a fost periată pentru posibile probe, darămite extinsă pentru cercetare.
Camerele video din parc nu au fost verificate.
Despre posibilitatea ca Bamboo sau locuitorii din împrejurimi să fie implicaţi, nici vorbă în direcţiile de anchetă.
Iar parchetul încheie cazul încă de la declanşarea cercetărilor, dând verdict clar “copil ucis de maidanezi.”

“Noi adăugăm o singură întrebare: cum de Andrei, fratele de 6 ani, este surprins de camere iniţial în tricou, iar la întoarcere în hanorac?

(sursa: https://www.semperfidelis.ro/news.php)

Citeam pe facebook ca locul crimei a fost incendiat. Poate cineva sa verifice?

P.S. acest film a fost transmis mass-mediei (din cate stiu beneficiare au fost Antena 3, ProTV, Realitatea tv si RTV). Asa cum l-ati vazut voi difuzat, asa l-am vazut si eu. Singurul care a initiat o ancheta este ziarul Can-Can. Felicitari!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Primul film realizat la locul crimei – probe lasate la voia intamplarii

 1. Lumi West says:

  CE RASPUNS A DAT PROCURATURA -POLITIA –KRIMINALISTICA–DUPA VIZIONAREA ACESTUI MATERIAL ??!!! ACEST CAZ TREBUIE PROBABIL CERCETAT DE O ALTA POLITIE–INTERPOL–POATE….PTR ELUCIDAREA CORECTA, asta in cazul in care Politia Romana se SIMTE DEPASITA–deci INCOMPETANTA !!!!!!!!

 2. Lumi West says:

  sorry..INCOMPETENTA !!!

 3. Silvia Teodorescu says:

  Locul presupusei “crime” a fost incendiat si acoperit cu pamint, exista o movila de pamint proaspat peste locul respectiv.

  • xnici says:

   De ce nu ma mira? Nu au avut bani de kit de ADN, dar chemau un medic veterinar si operau cainele. O operatie simpla si vedeau daca avea sau nu carnea copilului in stomac. Apoi au lasat aruncati sacii cu sange si costumul legistului in tufisuri, apoi minciunile bunicii, declaratiile false, inregistrarile clare, bunica care sunt la politie la o ora dupa ce Andrei i-a spus ca l-a vazut pe fratele lui mancat de caini, “presimtirile” tatalui, care fara sa verifice o suna pe mama si ii spune: “Uite, l-au gasit pe Ionut mort”, inainte sa stie daca e el sau putea fi fratele mai mare, pentru ca de la primele stiri nu s-au dat prea multe detalii, apoi el pleaca sa verifice. Ce dracu, chiar cred ca suntem prosti? Si acum pentru a-si acoperi incompetenta sau manipularile, incep sa redeschida cazuri vechi solutionate deja care sunt foarte clare. De ce fac asta? Pentru a distrage atentia de la minciunile parintilor? Ce procuror ar face asta, ce politie ar permite asta? Unele corupte pana in maduva oaselor. Este clar ca atele sunt manipulate de sus. Altfel nu putem intelege nici lipsa de analize in profunzime a cadavrului si multe alte lucruri. si pentru cine nu intelege acum, mai mult decat orice, acest caz m-a pus pe jar. daca nu erau atatia caini masacrati si daca legea asta nenorocita nu exista si daca nu instigau parintii instant la uciderea cainilor aplaudandu-se si zambind sadic la protestele lor, as fi trecut cu vederea NEGLIJENTA parintilor si a bunicii, desi acesta este un flagel care a cuprins ROmania. parinti carora le cad copiii de la geam cand se duc sa-si cumpere tigari, copii trimisi sa cumpere bere pt parinti si cate si mai cate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s