Cum minte procuratura in cazul Ionut

Procuratura tot mananca cacat cu polonicul si acum se leaga de niste cazuri vechi solutionate deja pentru a distrage atentia de la propria incompetenta.

Cacatul pe care il mananca procuratura este legat de faptul ca nu are posibilitatea sa faca teste ADN sa vada daca acei caini sunt cei care au muscat copilul. Ei bine, domnilor procurori corupti (nu spun eu ci toata lumea spune asta dupa modul cum administrati probele), cum se face ca nu ati verificat continutul stomacului cainilor? Cum se face ca nu ati luat mulaje dupa muscaturi? Cum se face ca ati predat cainii, devenite probe in acest caz pentru a fi distrusi de cei de la ASPA, care sunt invinuiti in acest caz?

Si inca ceva: toti cainii apartineau celor de la ASPA, corect? Doar unul era plin de sange, in mod convenabil singurul reteritorializat de Asociatia Caleidoscop? Dar daca ceilalti s-au sters la bot dupa ce au papat din copil? Cum faci tu procuraturo spurcata diferenta intre caini doar dupa sangele de la bot? Poate si-a bagat botul intr-un tampon al unei femei. Stii tu ca era sangele copilului ca doar probe ADN nu stii sa faci (pfiu la ce dracu faceti facultatea aia?)? Si de ce nu ai crede ca l-a mirosit doar, ca probe ciuciu? Cum predai cainii celor de la ASPA care sunt si ei suspecti in acest caz? Predai proba criminalului? Ce tara de prosti… Politia e cu noi, dar doarme adanc. Sau este adormita cu intentie. O fi anestezicul dinainte de eutanasiere? Sau o fi lopata trasa in cap? O lopata politica, bineinteles.

Ce se tot incearca atata musamalizarea unei probleme foarte simple legate de neglijenta unei femei batrane si bolnave, care se pare ca sufera si de amnezie de la ea 3 ore trec precum minutele?

Se pare ca acest caz trebuie semnalat de urgenta forurilor superioare, europene si nu numai (si a fost si va mai fi). Daca FBI-ul functiona in Romania, acum se lasa cu multe arestari si nu de caini, ci de incompetenti de legisti, procurori, avocati (de-alde aparatori de infractori tip Becali. Prietenii stiu de ce), reprezentanti mass-media, parinti si bunica neglijenti. Daca justitia romana nu era atat de corupta, alta era situatia si daca autoritatile locale si politicienii adoptau nenorocita aia de lege a sterilizarii cainilor CU si fara stapan de acum 5 ani, acum nu mai aveau catre cine sa indrepte atentia, distragand-o de la probleme serioase.

Oricum ar fi a inceput un razboi pe viata si pe moarte, iar cand mafia controleaza justitia, ne facem in mod gresit iluzii ca cineva va face dreptate in acest caz. Poate, numai Dumnezeu.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Cum minte procuratura in cazul Ionut

 1. xnici says:

  mai nou umbla vorba in targ ca bunica a plecat la medic si i-a lasat pe copii singuri in parc. apropos ati verificat ba procurorilor la ce ora a fost baba la doctor pentru analize? ati verificat daca a fost cu copiii si unde i-a lasat sau ce s-a intamplat? pentru ca si daca au ramas acasa cu un bunic cu handicap nu este in regula. hai astept raspuns ca vad ca le aveti pregatite pe toate, mai ales unele pentru deturnarea atentiei de la caz. apropos puteti sa ucideti toti cainii, dar de noi nu scapati de pe capul vostru. mergem pana in panzele albe, tocmai din cauza ca ucideti cainii. si daca va trebui sa platim pentru a afla cine e papusarul care va manipuleaza, o vom face

 2. xnici says:

  si tatal ala care urmarea la stiri sa-l arate pe Ionut mort, de ce statea acasa in acea zi si de ce nu era cu copiii? hai ca va dau eu o scuza: era racit saracul. si de ce au plans noaptea ca nu vor sa mearga acasa la voi? ce le faceati de obicei? si de ce ala mare tot cerea sa nu fie batut? il bateati des???

 3. Marinescu Catalina says:

  Sunt total de acord cu tot ce ati scris pana acum, nu mai are rost sa repet eu aceleasi intrebari la care nu gasim raspunsul in explicatiile si compotamentul familiei, anchetatorilor. Eu mai vroiam sa adaug ceea ce scria cineva care comenta acest caz, si anume faptul ca trupul copilului gasit era rece, si specifica ca acest lucru il stie din surse foarte sigure. Putea sa minta, dar eu personal nu cred. Parerea mea personala este ca Ionut nu a murit, ci este vorba de un scenariu prost regizat care nu a fost facut de parinti, ci de alte persoane care ne conduc. Daca ar fi fost facut de parinti anchetatorii si-ar fi dat seama ca nu cainii maidanezi au omorat copilul.

 4. Doina says:

  Cea mai VINOVATA si PENALA fapta este – dupa parerea mea – distrugerea cainilor presupusi (DECLARATI!) vinovati anterior finalizarii anchetei!!!!!!!!!
  Adica, este vorba de “distrugerea probelor”….Si cine a facut asta? BANCESCU! Daca individul acesta nu infunda puscaria…inseamna ca trim intr-o lume a superabsurdului!

  • xnici says:

   ce e mai amuzat e ca si politia si procurorul care au lucrat la acest caz ar trebui sa infunde puscaria, ce sa mai zicem de legist? nu mai vorbim de mass-media si politicieni ca deja ne dorim prea mult (pe ei ii sanctionam prin scaderea audientei si anularea votului)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s