Foarte important despre cazul Ionut

Am aflat dintr-o sursa ca politia a finalizat cercetarile in cazul Ionut de acum 2 saptamani. Ei stiu ca au facut greseli majore, cum ar fi lipsa cercetarii reale, distrugerea probelor in mod intentionat, neaudierea matorilor, minciunile familiei etc. si au concluzionat ca acei caini sunt de vina, desi NU au absolut nicio dovada. Procuratura NU mai efectueaza acum nicio cercetare de fond, ci doar de forma, audiind in dorul lelii martorii. Pentru ei cazul este inchis si in fapt ei se concentreaza pe condamnarea unor persoane nevinovate.  Cazul va fi musamalizat si este foarte grav. Se pare ca si dosarul este tinut sub cheie, cu foarte multa paza, probabil va fi foarte bine ascuns sau pierdut precum cel de la Bechtel.

Dupa cum stiti CNA a felicitat deja mass-media romaneasca pentru modul aberant si instigator, prin care s-a incalcat Codul Penal de nenumarate ori. Nu numai ca nu au dat absolut nicio amenda, dar i-au felicitat. Consider ca acest caz trebuie de urgenta sa ajunga in presa internationala.

Dragii mei, legile din Romania sunt facute pentru a fi incalcate. De acum ma astept la un val fara precedent de violente si crime in Romania. Primim zilnic amenintari cu moartea, suntem atacati, batuti, copiii iubitori de animale nu se pot opri din plans, sunt traumatizati. In tara asta guverneaza dracul. Pentru a opri toate acestea este nevoie de miscari masive in strada. Nu mai trebuie sa-i lasam!

Daca PDL era dracu, USL e tac-su. Jur ca regret ca am incercat sa schimb ceva anul trecut.

Puteti sa anuntati peste tot ca avem cea mai corupta justitie din lume, nu doar din Europa. Mafia controleaza tot!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Foarte important despre cazul Ionut

  1. Amelie says:

    Tipic, crima cu autor necunoscut, si altii sufera consecintele….

  2. xyz says:

    MAI CLAR CA NICIODATA CA SINTEM PRINTRE CELE MAI DE KKT TARI DIN LUME. SI FIE CA PRINTRE VICTIMELE VIOLENTELOR SAU CRIMELOR SA SE NUMERE CEI CARE AU CERUT EUTANASIEREA CIINILOR SI/SAU MEMBRII AI FAMILIILOR LOR. SA LE IASA PRIN TOATE GAURILE PROSTIA SI SETEA DE VIOLENTA, SA SE INVETE MINTE PE VIATA….

  3. emanuela chiriacopol says:

    din pacate sufera doar cei lipsiti de aparare.asta e justitia,legea in Romania.rusine.sper ca Dumnezeu sa faca dreptate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s