Ionut, un copil sacrificat de parinti. In numele carui diavol? (autorul articolului: Sabrina)

„Va multumim din suflet pentru sustinere si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi. Se pare ca sacrificiul lui IONUT nu a fost in zadar. De sus, din Imparatia Cerurilor, ne-a luminat si ne-a dat gandul cel bun, pentru ca alti “Ionuti” sa nu mai pateasca ce a patit el. Ne bucuram ca legea a trecut, speram sa fie aplicata si sa nu mai auzim de tragedii. Familia Anghel.”

 

Acest mesaj a apărut pe contul Feliciei Anghel la nici doua ore dupa ce a fost adoptata legea.

Este un mesaj foarte dubios, avand in vedere intreaga poveste a familiei. Incerc sa enumar succint toate aceste nepotriviri.

–       Din analiza multor psihologi reiese faptul că întreaga familie minte si încearcă sa ascundă ceva (dar ce). Din afirmaţii contradictorii, gesturi care sugerează ca mint, bâlbâieli, texte învăţate pe dinafară orice om cu o logică oricât de minimă işi poate da seama că este ceva în neregulă cu ei.

–       Bunica afirmă că Andrei o anunţă în legătură cu fratele său când este dus de gardian şi martor la ea, martorul-cheie afirmă că Andrei nu poate rosti nimic, fiind speriat, si ca de la bunica afla de fapt ca ar mai exista al doilea copil. În acelaşi timp, copilul aşteaptă liniştit langă maidanezul din parc in timp ce martorul vorbeşte cu gardianul, mai mult, cainele îi urmează agale cand se îndreaptă spre bunică.(vedeţi filmările camerelor din parc)
ba mai mult, la Măruţă bunica afirmă altceva.

–       http://www.youtube.com/watch?v=JLIx4WBLlTE

ptima ei afirmaţie- http://www.youtube.com/watch?v=mJvXieJYScA, deci de la copil a aflat de Ionuţ, da?

Declaraţiile martorului-http://videonews.antena3.ro/video/romania/martorul-cheie-in-dosarul-lui-ionut-declaratii-dupa-audierea-de-la-parchet.html

Deci este incredibil ce ni se ascunde şi care este adevărul. Bunica spune ca martorul afirmă că abia l-a scos martorul pe băiat (din curte probabil, atunci de ce nici unul nu avea sânge pe el), că dacă nu „îl manca” şi pe el. Bunica a declarat prima oară că Andrei a venit la ea spunând să nu îl certe că Ionuţ e mort, deci se contrazice singură.

Martorul-cheie zice că a văzut băiatul singur (când este întrebat unde anume, ezită, apoi spune că „acolo unde s-a văzut şi până acum in televiziune” (unde mai exact, posturile arată o râpă şi o curte, nu se ştie exact locul nici până azi), apoi spune ca pe stradă. Abia de la bunică află de al doilea copil şi pleacă în căutarea lui, negăsindu-l. Păi dacă se afla in curte, ucis, lângă frate, era cam greu de observat în lipsa urmelor de sange şi colţi, nu?

 

Acum să vedem părinţii

–       În afara de faptul ca participă la toate emisiunile tv (luând bani grei la fiecare aparitie), aceştia nu par indurerati, sunt foarte inexpresivi şi în loc să vrea linişte să îşi poată plânge copilul, ei instigă la ucidere şi spun ca le pasă de viaţa tuturor copiilor. Şi de al lor nu?

–       Mai mult, ei afirmă că vor cere daune morale (cui? Bunicii?) deci alţi bani

–       Există şi dovezi ca tatăl ar fi făcut afaceri cu persoane ce doreau ca eutanasia sa fie votata, nu atat anihilarea câinilor, ci eutanasierea în mod special deoarece este o veritabila sursă de profit pentru Oprescu, Băncescu şi a multor alti guvernanţi.http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/haita-care-a-incercat-uciderea-politica-a-lui-sorin-oprescu-103994

Mai mult decât atât, acel „sacrificiu” este foarte nelalocul lui. De ce acest cuvânt şi nu tragedie, cum era normal? Sau poate FOARTE LA LOCUL LUI.

Hai să căutăm în DEX sensul cuvântului sacrificiu, sens foarte bine cunoscut de părinţi

 

SACRIFÍCIU, sacrificii, s. n. 1. Renunțare voluntară la ceva (prețios sau considerat ca atare) pentru binele sau în interesul cuiva sau a ceva; jertfă. ♦ Jertfire de sine (din devotament, din abnegație). ◊ Echipă de sacrificiu = grup de oameni care înfruntă o mare primejdie ca să îndeplinească o misiune, o datorie. 2. Ofrandă rituală adusă unei divinități, în cadrul căreia se jertfește o ființă; jertfă. – Din fr. sacrifice, lat. sacrificium.

 

SACRIFÍCIU s. 1. v. ofrandă2. jertfă, jertfire, sacrificare, (fig.) preț. (Cu ~ul vieții sale.) 3. jertfă, sânge. (Și-au dobândit libertatea prin ~.) 4. jertfă. (A făcut mari ~ii pentru a-și atinge scopul.)

 

SACRIFÍCIU ~i f. 1) Renunțare voluntară la un lucru scump în folosul cuiva sau pentru realizarea unui scop; jertfă. 2) Ofrandă adusă divinității după un anumit ritual. [Sil. sa-cri-fi-ciu] /<lat. sacrificium, fr. sacrifice

 

SACRIFÍCIU s.n. 1. Jertfă adusă unei divinități. ♦ Renunțare benevolă la ceva în interesul cuiva. 2. Efort, cheltuială făcută în vederea unui scop oarecare. [Pron. -ciu, pl. -ii, -iuri. / cf. lat. sacrificium < sacrum – ofrandă adusă divinității, facere – a face, it.sacrificio].

 

Da, doamnă Anghel, sacrificiul nu a fost în zadar, şi-a atins scopul.

Gândul de sus, implementat subtil în minţile românilor a dat roade bogate, cu ajutorul inconştienţilor ce au crezut minciunile date la tv. Datorită lor a fost foarte uşor să se pregătească terenul având în vedere uciderea a zeci de mii de câini început de acest sacrificiu.

 

Este foarte ciudat că părinţii insistă pe paginile lor să posteze poze cu ei ca familie fericită. Cele mai vechi poze în care apare şi Ionuţ sunt din 2012. Nu au nici o poză cu ei bebeluşi sau mai vechi de un an şi ceva. Tatăl postează pe 2 septembrie ( în ziua morţii!!!!!!) marea majoritate a pozelor cu copilul. Le-a postat înainte de incident sau a avut puterea să posteze în acea zi sumbră toate pozele cu ei în loc să stea la căpătâiul copilului .. lor?

Pentru nişte oameni obsedati să afişeze poze pe internet cu familia fericită de ce postează numai de la o anume dată înainte? Vor să convingă lumea de ceva anume, şi dacă da, despre ce este vorba?

Acest cuvânt sacrificiu, cărui scop sau cărei zeităţi a fost adus? Caci lui Dumnezeu ştim clar că nu.

Şi de ce se referă la alţi Ionuţi să nu mai păţească la fel? Ar mai fi fost alte sacrificii dacă legea nu ar fi fost votată? Sunt scopuri atat de înalte încât să se folosească orice mijloace şi sacrificii încât să fi fost ăsta un avertisment? Cum pot compara copilul PROPRIU cu alţi „Ionuţi” ca şi cum ăsta ar fi fost scopul? Mesajul este extrem de bizar şi emană un fel de uşurare ca şi cum acesta ar fi fost scopul tot timpul? Şi că a fost atins.

Apoi, plină de bucurie, Felicia Anghel postează la nici o oră de la primul mesaj

“Legea maidanezilor” ar trebui sa se numeasca “Legea lui IONUT”. Deci atâta succes au avut aceşti însetaţi de sânge încât au motive de sărbătorire.

 

Dorim să facem rost de un psiholog care să studieze gesturile si reacţiile din pozele cu copiii, poate se vor afla mai multe dedesupturi.

Trăim într-o ţară în care scopul scuză mijloacele, dar trebuie să fim conştienţi că nu eutanasia, nu siguranţa şi nici chiar banii nu au fost în acest caz scopul, ci sange vărsat pe teritoriul nostru. Sânge cu aprobarea noastră, pentru că înainte nu eram cu toţii informati despre aceste cazuri. Acum sacrificiile se fac cu consimţământul poporului romîn şi dacă nu vom opri aceste ritualuri întunecate se vor abate asupra noastră multe nenorociri.

Suntem un popor puternic şi nu degeaba suntem atat de batjocoriţi de cei de la putere, pentru ca prezentăm un real pericol dacă ne trezim. Şi deja mulţi din noi se trezesc, iar cei care nu vor asta încearcă din răsputeri să ne menţină idioţi.

Dar ei trebuie să ştie ceva, oricât şi oricui ar face ei sacrificii, pe noi Dumnezeu ne veghează. Când vom şi mai multi trezţi nu vor mai avea ce face cu tot efortul lor colosal de manipulare. Vom fi Unul şi nu dezbinaţi.

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

37 Responses to Ionut, un copil sacrificat de parinti. In numele carui diavol? (autorul articolului: Sabrina)

 1. Alina says:

  Mai este o chestie care este tare ciudata,contul de Fb este din 2005,intre timp a fost gravida cu ionut,de ce nu sunt poze de genul asta pe contul ei sau de ce nu sunt poze cu el mai mic…nah in fase cum are toata lumea,are poza de la cununia civila dar nu are poza de la botez..si familia e cam mica,doar : mama,tata Andrei,o bunica senila si un bunic care vrea sa isi dea cuscra in judecata (presupun ca nu se va ajunge acolo)

  • xnici says:

   pare o familie inventata nu?

   • Alina says:

    Da..foarte posibil…

   • Mihaela Raducanu says:

    Ionut su este PROPRIUL lor copil. Ionut a fost infiat de la casa de copii. De asta sunt atat de insensibili si parintii si bunica… asa zisa familie adoptatoare. Posibil ca acest ”sacrificiu” al bietului copil sa fi fost pus la cale acum mult timp in urma… Ii cred in stare si pe mizerabilii de conducatori si pe nefericitii si foarte ieftinii parinti. Spun foarte ieftinii pentru ca pt NIMIC in lume un parinte nu si-ar sacrifica copilul. I-ati vandut viata lui Ionut! VOI, familia adoptiva ati facut asta! RUSINE FAMILIA ANGHEL!

   • Anna says:

    poate o sa sune fantezist pt unii, dar lucruri ca astea s-au intamplat de multe ori… exista grupari care sacrifica nou-nascuti si copii, sunt multi care cred in tot felul de bazaconii, unii chiar aduc jerfe diavolului si cred cu tarie in asta. chiar daca noi nu am face sau nu am crede in asa ceva, asemenea manifestari EXISTA. lasand la o parte ceea ce tine de mistic, este foarte simplu si la indemana ca niste criminali cu interese sa duca la moarte un copil ca sa starneasca toata isteria asta… isterie benefica lor. mai ales ca sunt asa niste sume in joc…

   • xnici says:

    fantezist? in acest moment pe acesti monstri ii cred in stare de orice. la ce satisfactie si ce ranjet aveau pe fata la protestele pro-ucidere caini si cum instiga ei pe paginile lor de facebook, totul e posibil. oricum intregi la minte nu sunt. daca eram politist, ceream examinarea psihologica si psihiatrica si a lor si un test de empatie. dar daca eram politist in Romania, eram concediata bineinteles pe loc. aveam eu puterea sa tac?

   • Dan says:

    stie cineva de ce pe contul mamei, la o fotografie din decembrie (cea in costum scotian), Ionut apare cu numele Petrus?

   • xnici says:

    Am scris mai sus – se pare ca a fost adoptat. Probabil pentru a fi sacrificat. Doar asa a spus mama lui ca sacrificiul lui Ionut nu a fost in zadar. Cu alte cuvinte si-au atins planurile, corect?

   • Dan says:

    revin la intrebarea care se referea la numele Petrus care apare la o fotografie a copilasului. Tocmai am verificat si, stupoare, numele a fost sters. Eu am vazut clar in urma cu ceva timp. La fotografia din 21 decembrie scria clar “with Petrus Ionut”

   • xnici says:

    Am vazut si eu treaba asta si imi pare rau ca nu am facut print screen la pagina ei. Cineva imi spunea ca acest copil a fost adoptat. Cam toate informatiile pe care le-am primit aici au fost confirmate ulterior. Daca mai are cineva informatii sau dovezi, il rog sa-mi scrie si sub protectia anonimatului le voi publica, dupa ce vor fi cercetate.

  • Am vazut la TV si inainte de asta am auzit niste zvonuri cum ca directoarea de la nu stiu ce orfelinat a fost arestata… demise etc… de ce oare?? pt a se spune ulterior ca s-a facut nu stiu ce ancheta si ca daca directoarea este respunzatoare pentru tragedie. Dar NU directoarea este raspunzatoare, ci FAMILIA DOPTIVA! Nu sunt poze cu Ionut pe pagina familiei Anghel pentru ca Ionut a fost adoptat de la orfelinat si SACRIFICAT de bestiile care-si spun parinti si care apar la televiziuni pe bani grei. Mama, mama… ce-o s-o mai platiti voi!…

 2. simona says:

  si asta comenteaza “tatal” :

  Valentin Anghel asa arata cel mai nou ingerasi care prin sacrificiul lui a salvat viata fratelui mai mare
  6 septembrie la 15:11
  ………………………………………………….

 3. Ioana says:

  Nu stiu daca vom afla un adevar care nu se vrea aflat. Suntem prea mici, prea neinsemnati. Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta. Acum insa, nimic nu ma mai consoleaza, bietii de ei, cainii, sufera si noi nu putem face prea multe. Sa-i salvam pe toti, nu putem.

 4. Dany Danielle says:

  Ceva parca nu se leaga eu n-am vazut o lacrima pe fata parintilor si pe cea a bunicii totul pare o prefacatorie. A vazut cineva inmormantarea copilului?Poate ca nici macar nu era un copil acolo ar fii putut la fel de bine sa fie si un mulaj din ceara care dupa cum stim cu totii sunt exceptional de bine reusite .Sa nu-mi fie cu pacat dar mie mi-a murit o pisicuta de curand si-am plans de nu ma mai puteam oprii dar sa pierzi un copilas si pe deasupra sa mai ai si taria sa povestesti pe la toate emisiunile tv.Este posibil sa fii fost o diversiune pentru a impartii poporul in tabere si a distrage atentia de la alte probleme ale tarii mult mai adanci.

  • xnici says:

   asta regretam toti. nu ne-am gandit sa mergem la inmormantare, dar daca cineva este incriminat in acest caz are dreptul sa ceara dezhumarea. ba, daca refuza devin si mai suspecti

 5. Saya Flory says:

  daca ar fi vorba despre masonerie aici, sincer, aia controleaza tot, “familia” asta poate fi controlata de catre ei, dar pur si simplu nu cred, “familia” asta e plina de sange, vor sange, ma mir cum nu au cerut ca sa omoare toate animalele, ca pana la urma si ursul o sa iasa la ucis pe strada acum ca numai sunt caini… tot tamtamul asta e ceva iesit din comun, dubios…

  • xnici says:

   eu ma mir cum nu au cerut sa fie eutanasiati si soferii care ucid anual peste 100 de copii. asa, preventiv.

  • xyz says:

   Este mult ocultism implicat in toata mizeria asta, de-aia am si postat link-ul catre siteul respectiv. Credeti sau nu, e alegerea voastra, dar ceea ce scrie acolo se potriveste perfect acestui caz.

   • xnici says:

    eu cred tot ce postez aici si mai ales mi-am dat seama ca e ceva legat de ocultism cand a intervenit Patriarhul, despre care se stie ca este mason. cine de la conducerea tarii mai este mason? or imparti aceeasi loja? stiti ca sunt lupte si intre loje. unele accepta sacrificiile, altele nu.

   • xyz says:

    TREABA ESTE IMPUTITA DE TOT, MUSTESTE DE OCULTISM PRECUM AM SPUS, IAR ARTICOLUL DE PE SITEUL RESPECTIV M-A LASAT MASCA. PAI PE BUNE E VREUN OM POLITIC DE LA NOI SAU AIUREA CARE SA NU FIE MASON?AS ZICE CA 99% DINTRE EI…. CA SA NU MAI ZIC DE LIDERII RELIGIOSI SI NU NUMAI DE LIDERI. IL STITI PE NICOLAE CRISTESCU, ACTUALUL PATRON AL RAPIDULUI? ESTE MASON. ESTE FOSTUL SOT AL UNEIA DINTRE COLEGELE DE LICEU ALE SURORII MELE. UN ZERO BARAT DE OM. LOGIC, CEEA CE NU INSEAMNA CA TOTI MASONII SINT ASTFEL, DOAR SI HOREA, CLOSCA SI CRISAN AU FOST MASONI. PARTEA “FRUMOASA” E CA BANII CUMPARA APROAPE ORICE, INCLUSIV UN LOC IN ORGANIZATIILE OCULTE, NIMIC NOU, STIU. NUMAI IN RROMANIKA ULTIMILOR ANI TOTI RETARDATII, SEMI/ANALFABETII, PANARAMELE S-AU INSCRIS IN MASONERIE. S-A DUS VREMEA CIND TREBUIA SA INDEPLINESTI ANUMITE CRITERII CE TINEAU DE MINTE SI SPIRIT, GATA…. DACA UN BULIBASA VREA SA FIE MASON, O SA FIE….

   • xnici says:

    Sa-ti zic ceva. Aveam o ruda normala la cap. Iubea maidanezii, avea unul si manca cu el la masa din cana. A intrat in masonerie si s-a tampit. Ii spala pe creier aia. Si-a tras nevasta pe masura oricum. Cand intra in masonerie isi vand sufletul. Dar pierd pe alta parte si el a pierdut mult si si-a nascut copilul bolnav, vai de soarta lui. Dar nu a invat absolut nimic.

  • Saya Flory says:

   despre masonerie stiu, faza e ca ei chiar controleaza tot, nu cei din loja ci aia care fac treaba murdara pentru bani, “apocalipsa” a inceput, doar ca noi nu-i stim sensul, oricum sa nu ne abatem si de la subiectul “legea lui ionut”. ancheta asta e putreda si multi dorm, daca s-ar trezi la realitate poate ar fi altceva dar vad in continuare suflete vandute pe “ochiul” dracului.

 6. ELENA says:

  Pentru mine ei fac parte din categoria parintilor a caror copil a fost ucis din VINA lor.Niste parinti normali isi puneau intrebarea:unde au gresit?Dumnezeu le-a trimis un semn,dar nu au inteles nimic!Durerea nu se striga in gura mare la televizor,pe strada,durerea este in suflet!

 7. Dan says:

  hai sa ne uitam si in lista de prieteni a mamei. Il vom gasi pe copilasul Ionut Anghel.si ce vedem noi acolo pe 2 septembrie?

  • xnici says:

   Ionut Anghel, mort deja isi schimba poza la ora 19.20. La ora 21.23 posteaza primele poze tatal copilului, deci clar este un decalaj intre cele doua si nu tatal a umblat pe internet. Mama apare cu primul mesaj pe facebook de-abia pe data de 04.09.2013.
   Nu am mai auzit pe nimeni sa faca un profil copilului de 4 ani. Este foarte straniu

   • nina says:

    ce mi-a atras mie atentia sunt pozele postate de tata in 2 sept la ora 21.23. Toate au aceeasi ora, ceea ce este IMPOSIBIL, sa incarci mai multe poze dureaza cateva minute, deci pozele trebuiau sa iaba un decalaj de cateva secunde macar. De aici concluzia ca cineva de specialitate IT gestioneaza aceste conturi.

 8. Anna says:

  Ce ipocrita, auziti cum il invoca si pe Dumnezeu! mi-e scarba de astfel de specimene… halal, e crestina criminala asta! atunci, daca e asa credincioasa si buna la suflet, de ce sta pe facebook si trimite mesaje pline de ura celor care nu sunt de acord cu ea??? ii uraste, ceva de groaza… se lupta cu ei de parca viata ei ar fi in joc! de ce nu are grija de al doilea copil???

 9. Manil Otilia says:

  eu totusi am un presentiment ca ionut nu este mort,a fost un teatru jucat foarte bine,eu cred ca a fost vindut si un alt copil nevinovat a fost sa fie mincat de caini.Mai tineti minte povestea despre ELODIA?Care o tara intreaga a crezut ca este moarta,ca ar fi omorit-o Cioaca..? iar acum incetu cu incetul iese la iveala adevarul ca ea este bine mersi in alta tara….asa o sa aflam si despre fam.ANGHEL adevarul….!

  • coco says:

   elodia e moarta – a dat-o la porcii de la tara. pe cioaca l-au condamnat pentru ca sangele intins pe pereti ar fi fost prea mult pentru a-i permite supravietuirea elodiei.

   si era totusi o femeie care s-ar fi intors la copil,intr-o forma sau alta, atata timp cat e vie.

   copilul-cadavru a fost gasit acum multi ani prin padure, iar hoitul ii fusese mancat de “gunoierii padurilor” (lupi). a fost tinut pentru identificare in congelator destul de multi ani, apoi cuiva i-a venit ideea de a distrage atentia idiotilor (cei ce se autointituleaza 99% din populatia sadic-pedofila a tarii).

   restul, il stim

 10. Ioana says:

  Stati asa, s-a afirmat ca Ionut a fost adoptat. Este o supozitie sau chiar cineva stie? Nu am avut timp sa citesc tot. Lamuriti0ma si pe mine.

  • xnici says:

   nu stiu daca e adevarat sau nu, cine dracu sa verifice? politia e ocupata cu manarii. dar “mamica” psihopata a postat o poza recent pe pagina ei. ca deh sta toata ziua sa demonteze ce se afirma. bine, poza e doar cu capul unui bebelus care ar putea sa fie celalalt frate. nu avem de unde sa stim care este. poate doar daca ii vedem pe amandoi mici impreuna. altfel. asteptam psihopato poza. si apropos iti dorim viata si moartea maidanezilor! ca le este atat de bine in Romania si moartea atat de usoara ca ati putea sa va bucurati si voi de ce au ei! voi si plozii si toate neamurile voastre demente! in frunte cu bunica bolnava care nu a avut grija de copii.

 11. catalina says:

  Fam.asta minte incepand cu bunica si terminand cu parintii.au fost ciudati de la inceput,uitati-va la figura tatalui cand da declaratii,sta numai cu ochii in jos si evita camerele.ei stiu exact ce s-a intamplat,dar chiar nimeni nu-i paote descoperi?dom’le astia nu au vecini,prieteni care sa vorbeasca de ei?uitati-va la alte cazuri soldate cu tragedii si care au fost mediatizate,intotdeauna au aparut vecini care sa vorbeasca intr-un fel sau altul de victima,prieteni rude,asti parca acum au sosit pe fata pamantului.Se minte cu nerusinare.dar daca se va afla adevarul astia ar trebui linsati.Oricum ideea este ca ori mint ori sunt tembeli ori fac parte dintr-o secta,pt ca,comportamentul lor de la inceput nu a fost ok,si au umblat numai cu minciuni.Iar baba,nu exista,trebuie acuzata de neglijenta,daca era o bona in locul ei era de mult la puscarie.poate ar trebui noi sa facem ceva in cazul asta pt ca altfel inseamna ca inghitim tot rahatul pe care ni-l prezinta presa.iar acum il vor si mucenic?martir?nu le este rusine?dar de ce sa nu-i facem martiri si pe bebelusii care au ars de vii in maternitatea giulesti?sau pe copilul care a fost omorat cu drujba de tatal sau?au murit acesti copii in cond.mult mai dramatice.Nu vreti madam anghel cumva si o zi de doliu national?rusine sa va fie.

 12. Cosmin says:

  NU e de mirare cazul asta, sunt parinti care-si duc copii la cersit, ii duc sa se prostitueze, ii vand! Totul pentru bani, evident! Ca atare totul este posibil si in cazul de fata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s