Daciana si Ponta inainte si dupa campania electorala

Dle. Ponta as dori sa-mi raspundeti aici pe blog, daca aveti curaj si sa le spuneti cititorilor mei, cate mesaje ati primit NUMAI de la mine, din momentul in care ati venit la putere, mesaje prin care va rugam sa adoptati legea care prevede sterilizarea cainilor cu si fara stapan, eradicarea cruzimilor si abandonului si interzicerea uciderii animalelor sanatoase si implementarea unui program de educatie pentru responsabilizarea detinatorilor de caini.

O rog si pe nevasta dvs sa-mi raspunda daca mai are tupeul sa ridice capul din pamant si sa spuna ca este ecologista si iubitoare de animale.

Stiu ca acele campanii electorale sunt pline de cacat, dar dle. Ponta, va pute gura de ati ucis o tara si o Europa intreaga cu mirosul. Este inadmisibil ce jocuri murdare faceti pentru a va mentine la putere.

Ia sa vedem ce declarau cei doi, cum ne pupau in cur in 2011 pentru voturile noastre (70% din populatie a votat USL tocmai datorita promisiunilor lor si cand PDL a instigat la ucidere). Atunci voturile noastre contau, acum, brusc dupa sondajele lor manipulate am ajuns la 5%. Aproape ca as fi amuzata, daca as mai avea putere sa rad.

Cred ca si cei care protesteaza (si) pentru Rosia Montana, anti-RMGC stiu despre ce vorbim. Cred ca simt la fel, mai ales ca li s-a spus in fata ca a fost impotriva proiectului doar pentru ca era Basescu pentru proiect. Cat de prost sa fii sa spui asta? Suficient de prost, incat sa te substitui mielului de sacrificiu? Oare asta sa fie Ponta in acest moment? Ce ni se mai pregateste?

 

po daciana declaratie 26 din 2011

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Daciana si Ponta inainte si dupa campania electorala

  1. xyz says:

    AM FOST COLEGA DE SCOALA CU JEGUL DE PONTA. TOCILAR – NU INTELIGENT INSA, CACI SINT DOUA LUCRURI DIFERITE, LAUDAROS, TURNATOR SI LAS. ASA SINT SI PARINTII LUI, DOUA LICHELE. DIN ASA CEVA NU ARE CUM SA IASA UN GENIU, NU? SI EL SI BOARFA DE NEVASTA-SA, DACIANA, AU FURAT TOT CE SE PUTEA FURA DIN FONDURILE FOSTEI ONT, DE ALTELE NU MAI ARE ROST SA MENTIONEZ. TOT EL ESTE SI ASASINUL AVOCATULUI PANAIT. CRIMA, PRECUM STITI, A FOST MASCATA IN SINUCIDERE SPECIAL PENTRU BIZONII DE RIND….

  2. ELENA says:

    Dovada vie este protocolul semnat cu Basescu,pentru a fi numit premier.Dar sa nu uite anul 2014 este anul in care se voteaza,!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s