Europe, you are our only chance!

Please help us! The dogs massacre is now legal! Only you can save us and our abandoned dogs! It is not their fault that they ended up on streets! We have the most corrupted justice. They blamed stray dogs for “killing” a child, without any evidence!

 

(video: Robert Serban. Iti multumesc pentru munca frumoasa pe care o faci in folosul necuvantatorilor)

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Europe, you are our only chance!

 1. xyz says:

  Iata ca mafia din Rromanika este mai tare decit cea de la “mama” ei din Italia, asa cum a mai spus cineva aici, pe blog. Daca italienilor le-au luat secole sa se perfectioneze la acest capitol si o fac mai cu stil, ei bine, noua, smecherasilor de romani ne-au fost de ajuns doar 23 de ani – record, nu? – si o facem cit se poate de fatis….

  • xnici says:

   macar aia sunt mai evoluati. se rafuiesc intre ei, nu se iau de animale. pana si mafia aia e mai evoluata

   • xyz says:

    Si apropo, nici macar turcii, care chiar au o problema cu maidanezii, in sensul ca sint prea multi, nu au recurs la astfel de metode…. Dar stii vorba aia: “Ca romanu’ nu-i nici unu’, unde-s multi, putea fi unu'”….

   • xnici says:

    Citeam despre turci ca ei au grija fiecare la magazin de cate unul. Bine de ex si in Londra au vulpi, dar sunt vaccinate si lasate sa-si vada de treaba lor. Dar acolo vorbim despre civilizatie. Noi ne tragem din Ion, taranul roman care e in stare sa ucida jun om pentru o bucatica de pamant.

 2. a says:

  Mafiotii aia au ONOARE, conduita, legi bine stabilite. Ai nostrii sunt doar salbatici, fara discernamant, sadici cu cei fara aparare. Daca te rastesti la unul d-asta face pe el. Romanii sunt o natie care ar trebui sa dispara de pe fata pamantului. Ultimele saptamani au scos la iveala uratenia din suflete, fiara adormita care zace in interior. Niste bestii care merita tot ce e mai rau.

  • xnici says:

   se va cutremura pamantul. se va intampla ceva rau, sunt sigura. atatea suflete nevinovate ucise, atata durere nu se iarta niciodata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s