Blasfemie si prostie. Ionut este Iisus al Romaniei

Pe bune oamenii astia chiar exista? Si cica iubitorii de animale sunt nebuni. Astia stiu cine a fost Iisus? Astia stiu ca Iisus si-a iertat tradatorii si i-a iertat pe cei care l-au ucis? Vorba unei persoane care comenta pe facebook: ” asteptam si invierea”. Voi stiti ma ca l-ati avut pe Iisus in Romania si habar nu ati avut? Atata doar ca Iisus a avut o familie iubitoare de animale si de viata nu o familie de psihopati diabolici care au inceput o vendeta impotriva celor care se presupune ca le-au ucis fiul. Huaa dementilor! Ati luat-o rau pe aratura.

In alta ordine de idei patriarhul ar fi zis ca in rai nu sunt caini, dar trebuie sa-i spunem ca acolo unde a fost el este iadul.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Blasfemie si prostie. Ionut este Iisus al Romaniei

 1. Intr-o zi, apostolii mergand cu Iisus spre Templu au gasit in drum un caine mort si putrezit. Fiindca mirosea groaznic, cativa si-au ferit privirile dezgustati. Mantuitorul, privind scena cu blandetea si ingaduinta Lui Dumnezeiasca a spus: ” Priviti, totusi ce dinti frumosi are!” Cine are suflet sa priceapa, cine nu sa-si aminteasca alta vorba cu Duh: Vine o vreme cand cel intelept se va intelepti si mai tare, iar cel smintit, va inebuni de tot!” Pare ca traim aceste vremuri nu? ….

  • xnici says:

   Din plin chiar. Se spune in Biblie ca fiara va incerca sa conduca lumea si iat-o. Vorbeste prin oameni simpli in aparenta dar demonici la suflet, prin unii preoti. Cine i se va supune va fi in veci damnat. Cine nu va suferi pe pamant momente groaznice dar a lor va fi imparatia cerurilor. Vom invinge pt ca binele invinge intotdeauna, iar cel care ii cere moarte lui Dumnezeu moarte napraznica isi atrage raul si de moarte napraznica va avea parte. Noi ne rugam pentru binele celor care nu se pot apara. Pentru cei carora tot omul le-a facut rau abandonandu-i. Ei sunt victime de doua ori ale acestei societati bolnave. Imi revine mereu in minte imaginea cainelui ars cu acid de om. Si cica omul e superior. Daca i s-a dat darul vorbirii nu inseamna ca e superior. Sper sa le ia Dumnezeu acest dar celor care il batjocoresc scotand blasfemii pe gura lor blestemata si spurcata

   • adriana says:

    Sa nu uitam ca tot unii oameni au imperecheat bietele vietati, pentru a experimente, iar acum platesc ele pentru noi.omul mai are si gandirea, dar unii nu o folosesc.

  • xnici says:

   Indoliata pe dracu. Toata ziua sta pe facebook si incita la cruzimi si la acte de violenta impotriva noastra. E o psihopata

   • adriana says:

    acesti bipezi nemernici trebuie monitorizati:1-sa nu paraseasca tara, vor imprastia moarte pe unde se vor duce;2-stilul de viata-isi vor sacrifica si ce-l de-al doilea copil cand vor intra in conul de umbra.

  • nina says:

   “”mama lui Ionut a cerut ajutor pe Facebook celor care se pricep si ar putea să o sfătuiască ce să facă pentru ca Ionut să fie recunoscut drept martir.””

   Cu fraza asta cel care a scris articolul a spus tot ! Indoliata putea, foarte bine, sa ceara ajutor in particular oricui preot, cum era de fapt si normal, dar ea o face INTENTIONAT public pt ca trebuie sa respecte regula jocului, trebuie sa mentina vie isteria maidanezilor inflamand opinia publica.saraca cu duhul .. altfel canci bani ! Si uite asa, indoliata a antrenat in scena si, primul si cel mai puternic instrument de manipulare in masa, biserica.

   • xnici says:

    Si cu asta biserica si-a dat rau in cap. Si asa in afara de cateva babute si tineri care nu simt nimic in afara de obligatie ritialica nu mai frecventa multa lume. Si acum pe bune te astepti ca ucigasii sa-ti treaca pragul? Asta arata nivelul patriarhului de dezvoltare intelectuala psihica si morala

   • nina says:

    citeam zilele trecute interventia Patriarhului care spunea ceva de genul ca, pt D-zeu, omul e mai presus decat tot universul material. In primul rand, un caine e o fiinta si nu material si in al doilea rand, este o instigare subliminala, o afirmatie care subtil sugereaza cliseul care a explodat pe buzele tuturor ‘Viata unui om e mai presus decat a unui caine’ si derivatele …

    Of, despre biserica (unealta de manipulare) si slujitorii ei (talhari D-lui pe pamant) s-a varsat multa cerneala (si chiar si eu) in lumea asta virtuala si chiar m-am intrebat cat timp mai trece pana cand BOR-ul va aparea in scena.

   • xnici says:

    Eu ma intreb cand va disparea biserica ortodoxa pt ca se autodesfiinteaza. Numai daca te indepartezi de biserica corupta il descoperi pe Dumnezeu cu adevarat. V-am zis daca o minune nu mi se intampla nu credeam nici eu in Dumnezeu dar i-am simtit puterea si am vazut cu ochii mei cum plateasc oamenii pt pacatele lor

 2. Flavia C. says:

  La catolici in Biblie este un pasaj in care Sf Maria ia un pumn se grau si il imprastie pe un camp sec si spune “asta este pentru caini si pisici si toate necuvantatoarele lumii”.
  Ionut .. Iisus ? Mama lui l-a nascut in timp ce era fecioara ? Inainte sa nasca a venit un inger la ea sa o anunte despre minune ? Nu prea cred .. oameni care nu stiu ce e aia religie .. care nu gandesc inainte sa spuna ceva .

  • xnici says:

   Va dati seama ca daca Ionut e Iisus ea se crede Fecioara Maria. Am auzit multe de la familia asta posedata dar asta pune capac. Punem pariu ca patriarhul o va linge in fund si il baga pe Ionut in calendar? De nu ne vom inchina noi la un sfant ucigas de caini nascut din diavoli mare minune. Si atunci sa stiti sigur ca fiara e in biserica si o conduce

  • Incep printr-o paranteza: Biblia catolica nu difera de cea ortodoxa, iar paragraful de mai sus nu exista, dar e foarte frumos. :X Probabil e dintr-o scriere apocrifa.

   Revenind la noul Isus – nu am cuvinte! Dupa cum comentam si pe Facebook, ma cutremur la gindul ca astfel de creaturi complet imbecile au dreptul la vot. Asa se explica de ce am ajuns unde am ajuns…
   De asemenea, parafrazind-o pe una din timpitele alea incintate de ideea ca o pupa in fund pe Facebook pe mama noului mintuitor, ma intreb si eu: “De ce trebuie sa sufere fiintele inocente?” Si ma refer, desigur, la animalele torturate si ucise din cauza acestei familii abjecte.

   • nina says:

    “”ma cutremur la gindul ca astfel de creaturi complet imbecile au dreptul la vot””

    citind articolul, exact la asta m-am gandit in prima clipa. ca astfel de oameni au drept de vot … adevarate creaturi imbecile !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s