In Europa protestele continua!

In Koln, peste 1000 de oameni au protestat si au informat oamenii despre ceea ce se intampla in Romania.  In Italia, oamenii s-au legat de portile Ambasadei Romaniei. Toata Europa este ingrozita de ceea ce se intampla, iar protestele vor continua. In Romania, oamenii nu mai conteaza. Vocea lor este acoperita de urletele de durere ale animalelor torturate. Copiii nu se pot opri din plans, dar cui ii pasa de ei? Important este sa curga rauri de sange si de bani.

Fie ca durerea cainilor sa cada pe capul ucigasilor si sa plateasca prin suferinta, boala si moarte toti cei care au legalizat uciderea in masa a unor suflete nevinovate. Tot omul abandoneaza, tot el striga sa fie ucisi cainii. Asa o mizerie umana nu merita decat pedeapsa capitala.

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to In Europa protestele continua!

 1. Mona Simo says:

  Multumesc foarte mult pentru emailurile trimise!

  ________________________________

 2. ionita octavia says:

  asa soun si eu…..fie ca durerea cainilor sa cada pe capul ucigasilor si sa plateasca prin suferinta,boala si moarte toti cei care au legalizat uciderea in masa a acestor suflete nevinovate…………ce-i mai rau sa aiba parte ei si familia lor sa dea dumnezeu .
  un adevarat macel,pe care autoritatile se fac ca nu vad,nu I-a nici o masura,sa faca ceva sa opreasca aceste barbarii.
  ajutati-ne…..ajutati-neeeee Europa….ajutati-ne sa oprim macelul asta…

  • xnici says:

   pana la Europa se pare ca ne ajuta Dumnezeu. cine stie, poate ca totusi va zgudui bine Romania, asa incat sa nu se poata ascunde in niciun colt ucigasii, dar sa fie protejati oamenii buni.

 3. HEIDI weber says:

  für den tot des kindes sind nicht die hunde verantwortlich sondern die menschen …

 4. Mircea says:

  Vad ca mult mai mari sunt protestele din strainatate decat cele din Romania, in problema omorarii cainilor fara stapan.

  • xnici says:

   Oamenii aici si-au pierdut increderea in toti cei care ii reprezinta si simt ca vocea lor nu mai este auzita, tocmai de aceea am inceput cu totii sa ne indreptam atentia spre strainatate si sa facem cunoscute masacrele. Oamenii acolo sunt foarte reactivi cand este vorba de animale, pentru ca ei stiu ca orice ar pati oamenii, tot din cauza lor se intampla. Adica, cat de idiot sa fii sa ceri uciderea unor animale pe care tot tu le abandonezi? Dar, cand este ordin de sus sa se indobitoceasca populatia, acesta este rezultatul. Face parte din distrugerea culturii, simbolurilor dacice, compasiunii etc, adica din marea globalizare. Insa, ce nu au inteles cei care ne conduc este ca omul poate vorbi si se poate apara, pe cand animalul este vulnerabil si de aici si empatia fata de suferintele lui si ura pe care o simtim fata de cei care, in loc sa ia masuri civilizate, pentru ca EXISTA, fara crima, ei ca idiotii, pentru ca nu sunt capabili sau nu vor, iau aceleasi masuri ineficiente si inumane.

 5. popescu radu says:

  http://www.youtube.com/watch?v=zOYY8MFiBTw ei omoara tot in paduri si dup-aia ies la demonstratii 🙂

  • xnici says:

   nu cei care demonstreaza ucid. dar ma rog e greu de inteles. ideea este ca e dureros ce se intampla. daca nu ar mai exista oamenii ar fi mult mai bine pentru toate animalele. noi le invadam mediul si tot noi ne plangem. niste ipocriti ordinari

 6. Florynela says:

  de ce se iau masuri crude cand e vorba de animale care nu se pot apara??? 😦 cati copii au parte de vilonenta zilnic in Romania.. si cati sunt ucisi… de catre “animale cu doua picioare”??? si totusi nu sunt eutanasiati nici unul….. chiar daca unii ar merita pertru ca sunt mostrii care gandesc… Dumnezeule !..nu animale.. care sa nu uitam nu au nici o vina… ..priveste cainele vagabond in ochi… si daca mai poti sa-l ucizi… sa-ti fie rusine ca te numesti om…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s