Ionut, un inger al mortii si al razbunarii

Iisus a fost un om bun. Vegetarian, nu numai ca a iubit toata creatia lui Dumnezeu, dar s-a si sacrificat pentru pacatele omului. A facut-o fara sa poarte ura celor care l-au tradat si pironit in cuiele suferinte.  A indurat ore de suferinta si agonie pana a murit. Si-a dat viata pentru ca omul sa invete iubirea totala si iertarea.

Ingerii sunt entitati pline de iubire si compasiune. Niciunul dintre ingerii lui Dumnezeu nu este razbunator si nu doreste moartea nimanui. Ei sunt acolo pentru a-l indruma pe om pe calea cea buna a iubirii.

Ingerii cazuti ai diavolului sunt cei care te ispitesc sa o iei pe calea pierzaniei, te indeamna sa ucizi si sa te razbuni. Te indeamna sa faci sacrificii. In numele raului se comit crime, nu in numele binelui.

Ionut nu este un inger al iubirii pentru ca daca ar fi fost ar fi indemnat la iubire, compasiune si iertare. Ionut nu este nici noul Mesia, pentru ca Iisus ar fi inviat in constiinta omului si i-ar fi cerut sa opreasca macelul initiat in numele lui. Ar fi spus ca lui Dumnezeu nu ii sunt pe plac aceste crime odioase. Mama lui Iisus nu a cerut moartea tuturor oamenilor, a acelora din cauza carora Iisus si-a dat viata voluntar pentru ca pacatele lor sa fie iertate, pentru ca ei sa invete sa iubeasca.

Daca exista o biserica ce ar putea sa-l canonizeze pe acest inger al mortii si razbunarii aceea este biserica satanica. In numele acelor ingeri, oamenii maltrateaza, schingiuie si ucid. In numele ingerilor mortii, oamenii aduc sacrificii animale si umane. Socant este ca biserica ortodoxa se inchina si ea la acest inger al mortii, asa cum mama lui l-a dorit si oferit lumii. Dar cand demonul banilor isi baga coada pana in inima bisericii, nimic nu ne mai surprinde.

Raul a fost dezlantuit cu participarea totala a celor care aveau datoria legala si morala sa o faca.

Acum poate va veti da seama ca lupta s-a mutat in planuri mult mai inalte, dar pentru ca binele sa invinga, lupta de aici nu trebuie sa se opreasca. Noi avem o unealta minunata prin care putem distinge binele de rau, pe Dumnezeu de diavol: respectul pentru intreaga creatie. Tocmai asta ii supara si de aici dorinta de a ne ucide. Ce biserica indeamna la iubirea semenilor in fata, iar in spate indeamna la crima si tortura celor buni la suflet?

 

angel of death

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ionut, un inger al mortii si al razbunarii

  1. ELENA says:

    Nu biserica indeamna la crima si tortura,sunt POPI,pusi pe capatuiala.Intre preot,cel care are menire si duce cuvantul lui Dumnezeu si POPI ,exista o mare deosebire.Popii sunt cei care nu le pasa de saracii Romaniei si care in loc sa-i ajute construiesc catedrale luxoase si se imbraca in haine cu fir de aur,pentru ca in locul inimii au o piatra,ei sunt slujitorii satanei.Pentru ceea ce fac parintii lui Ionut,vor plati,pentru ca Dumnezeu,nu poate ierta crima si tortura.Daca s-ar gandi doar la cuvintele din rugaciuni,ar intelege,dar SATANA le-a furat mintile,daca au fost inzestrati cu asa ceva,URA si dorinta de cat mai multi bani,ii va pierde!

  2. cata dreptate ai! says:

    “Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa.”
    Parintele Arsenie Boca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s