A month of protests in Romania for stray dogs/ S-a implinit o luna de proteste pentru viata cateilor

For one month every day, in Bucharest and all over Romania protested for life of stray dogs.  Many people from Bucharest and a group of USA young tourist find out what is happening in Romania with stray dogs last night. They “meet” romanian torturers of animal lovers and dogs. We shared dogs pain and ours with this wonderful people who decided to fight with and for stray dogs. Two weeks ago, two people from Greece passing our protest stopped and protested for life of dogs.

We will never stop fighting in street for life of stray dogs.

Timp de o luna, in fiecare zi, in fata TNB, bucurestenii si nu numai au protestat pentru viata cateilor. Aseara, oamenii au aflat exact ce se intampla in Romania cu acesti caini abandonati de oameni iresponsabili. Chiar si un grup de tineri din SUA au dorit sa stie pentru ce protestam si cand i-am intrebat daca au vazut maidanezi si au fost atacati au spus ca acesti caini din Romania sunt foarte blanzi, iar la ei cainii sunt iubiti. Acesti tineri i-au recunoscut imediat in fotografii pe tortionarii Romaniei. Le-am impartasit oamenilor care se opreau pentru a se informa suferinta cainilor si a noastra.

A fost si un moment care m-a impresionat foarte mult si m-a facut sa-mi doresc sa-i intreb pe ucigasii de caini: cum va permiteti sa ne jigniti si sa ne schingiuiti sufletele? De o luna de zile, in fiecare zi vin la protest doua doamne fara posibilitati materiale. Una dintre ele are si un copil extraordinar de bun. Nu cer niciodata bani, nu se plang niciodata. Cer doar sa se faca dreptate si sa fie lasati cainii sa traiasca.  Ei bine, aseara doamna care are copilul frumos, inteligent si bun a scos din putinul pe care il avea un pachet si i l-a oferit celeilalte doamne. Nu m-am putut abtine si mi-au dat lacrimile. Cand vezi un om care rupe din saracia lui putina mancare pentru a o oferi altui om sarac, pur si simplu nu poti sa ramai indiferent. Atunci in toata aceasta durere, o noua furie si ura a izbucnit si am dorit sa sfasii carnea de pe ucigasii de caini care instiga impotriva acestor oameni minunati. acestor copii buni, acestor fiinte nevinovate, deopotriva oameni si animale.

Nu ne vom opri din proteste. Orice s-ar intampla, oricate amenintari am primi, oricat am fi de agresati. Pentru ca acesti oameni merita tot ce este mai bun pe lume, iar copiii acestia iubitori de animale, merita sa aiba un viitor senin. Baietelul doamnei care a oferit pachetul cu mancare era suparat pentru ca toti cateii cu care el se juca urmau sa fie ucisi. Nu au posibilitati sa-i adopte, dar un colt de paine si o mangaiere aveau intotdeauna acei caini, iar copiii din zona aveau o responsabilitate si invatau sa iubeasca neconditionat. De neacceptat intr-o societate romaneasca atat de perversa.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to A month of protests in Romania for stray dogs/ S-a implinit o luna de proteste pentru viata cateilor

 1. Sorana says:

  Bravo aparatori ai vietii! Suntem o armata, nu doar cativa… Nu ne vom gasi linistea panu nu se va face dreptate si pentru om si pentru caini! Cei care abandoneaza si omoara cainii vor fi trasi la raspundere!

 2. ELENA says:

  Felicitari oameni cu suflet!Sunt alaturi de voi!Ce vor invata generatiile viitoare de la cei care ucid si nu sunt pedepsiti?Ca e normal sa ucizi!Daca dorim sa facem parte din marea familie numita Europa,atunci e cazul sa ne civilizam!

 3. carmen says:

  Sunt mandra ca existati dragii mei prieteni iubitori de viata, de animale, de oameni si de dreptate! Sunt cu voi atat cu sufletul cat si fizic. Va pup si doresc sa luptam pana la ultima suflare pentru ceea ce este frumos, pentru viata cateilor nevinovati ai strazii! Va iubesc pe toti!

 4. Manil Otilia says:

  ne impartasim cu totii durerea si tristetea fata de aceste animale nevinovate! Dar oare o sa reusim sa oprim noi, o mana de oameni aceste crime odioase care se intampla de atatia ani de zile? Ca nu suntem multi care doresc sa se OPREASCA aceste crime si maltaratari fata de aceste suflete nevinovate…Pt.ca noi ROMANII NU santem uniti ! UNITI sunt doar DOMNII PARLAMENTARI !!! care stie sa distruga poporul roman si niste vieti necugetate …domniile lor stie doar sa-si umfle buzunarele cu mii de euro!!!trebuie sa scapam de acesti TIRANI!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s