Azi lansam campania: “Si noi avem copii, dar suntem responsabili!”

Iubirea fata de copii si fata de animale poate merge mana in mana. Dovada o reprezinta milioanele de copii romani crescuti in spiritul iubirii si respectului pentru animale, natura si oameni. Responsabilitatea fata de copiii incepe cu modul in care ii educam, cum ii protejam, cum ii oferim societatii. Cine isi creste copilul in iubire fata de oameni, fata de natura si fata de animale, este sigur ca acel copil va creste sanatos psihic si fizic si isi va respecta semenii si intreaga creatie. Este ilegal si imoral sa fii pus sa alegi intre copii si animale. Niciun om normal la minte si la suflet nu instiga la ucidere, ci cere masuri eficiente, umane si civilizate, nu crima.

Responsabilitatea fata de copii nu este o optiune, este o obligatie! Iubeste viata! Sub toate formele ei!

Educa-ti copilul in spiritul iubirii si respectului fata de animale!

Nu ramaneti indiferenti, dati mai departe pentru a arata lumii intregi ca iubirea nu apartine doar oamenilor! Multumesc

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to Azi lansam campania: “Si noi avem copii, dar suntem responsabili!”

 1. Ioana says:

  Va felicita din suflet o mamica iubitoare si de animale. Bravo, bravo, bravo ! Va iubesc.

  • xnici says:

   Stiti cat imi este de drag de parintii si bunicii iubitori de animale? Ii iubesc pur si simplu. Am vazut atat de multi copii si adolescenti la proteste incat nu poti sa nu te intrebi: dar dreptul lor la normalitate cine il protejeaza?

 2. Ioana says:

  Cine canta melodia despre cainii din Romania ?

 3. GoutteDeReve says:

  Ăăăă… “Educa-ti copilul in spiritul iubirii si respectului fata de animale si animale!”?! 🙂

  • xnici says:

   am vrut sa spun si oameni, dar cum unii sunt mai rau decat animalele, asa a iesit. oricum cine respecta animalele, respecta si oamenii.

   • GoutteDeReve says:

    Ştiu, am înţeles, numai că… Ştii cum e , e bine să fie foarte clar, la cât de spinos e, oricum, subiectul, e uşor de interpretat. Ai spus foarte bine, ca de obicei, ce ai vrut să spui. Şi, din nou, sunt de acord cu tine. 🙂

   • xnici says:

    🙂

 4. xyz says:

  TIMP IN CARE LA PUNGESTI SE INTIMPLA CE SE INTIMPLA. DUPA ROSIA MONTANA SI GALATI, A URMAT ACEASTA LOCALITATE DIN VASLUI. UNDE SINT BOII, NU MAI DAU VINA PE MAIDANEZI? UNDE SINT PROTESTELE DIN CAPITALA, CA PINA ACUM DOAR ACEI BIETI OAMENI S-AU PUS IN CALEA UTILAJELOR SI A JANDARMILOR SI AU FOST CIOMAGITI DE MIZERIILE ASTEA IN UNIFORMA? UNDE SINT IUBITORII DE OAMENI, PATRIOTII, ECOLOGISTII? IN PASTELE MAMII LOR BANUIESC….

  • xnici says:

   Am inteles ca acolo au si murit 2 oameni. Se confirma vorba aia care spune: cine ucide azi un caine, maine va ucide un om. Iata victimele conducerii tarii. Au crezut romanasii ca se vor opri psihopatii la uciderea cainilor. Ei bine, iata ca nu s-a intamplat asa ceva. Ma gandesc ca ne meritam soarta ca suntem prosti si acceptam orice

   • xyz says:

    Intr-adevar, a murit cineva, stiu insa ca doar o persoana, dar niciodata sa nu ai increde in minciunile oficiale servite pe tava, istoria oficiala etc. Iar scursura de Ponta spune ca ce se intimpla acolo e “anarhie” si el ramine neclintit in kktul lui, adica pot sa inceapa forarile la Pungesti….

  • xyz says:

   INTR-ADEVAR, INTII AU FOST CIINI SA FIE “RASI”, ACUM URMEAZA OAMENII. TOT INAINTE, POPOR DIN ROMANISTAN!

 5. ELENA says:

  In educarea copiilor una dintre primele lectii despre viata este sa iubeasca natura si animalele care o populeaza,pentru ca nu exista credinta in Dumnezeu fara iubire fata de toate cuvantatoarele sau necuvantatoarele.Iar cine nu iubeste animalele,nu iubeste nici oamenii.Nicolae Iorga spunea:”Copiii invata bunatatea de la natura, iar rautatea de la oameni”

 6. Anca says:

  Sunt o tanara mamica si va felicit pentru aceasta campanie sensibila si de bun simt. Va sustin si va urmaresc permanent. Sa nu renuntati pentru ca noi, parintii normali si civilizati, va sustinem si va iubim. Inca ceva: copilul meu iubeste animalele chiar daca e micut, 2 ani 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s