Compasiunea nu este o infractiune! (un video de Adina Pintilie)

 

Compasiunea nu este o infractiune, dar crima oricum ai lua-o si impotriva oricui o indrepti este! Suna la 112 si cere sa ti se faca dreptate. Politia este OBLIGATA sa-i pedepseasca pe cei care maltrateaza sau ucid animalele. Daca nu o face, reclamati mai departe. Depuneti intotdeauna sesizare scrisa si apoi puteti sa ni le transmiteti aici pentru a le publica. Vom acoperi numele dvs. Europa trebuie sa stie ca in Romania cruzimile fata de animale sunt incurajate prin lipsa de actiune si prin neaplicarea pedepselor. Lumea intreaga trebuie sa stie ca cei care azi ucid un animal cu bestialitate, maine acesti romani pot fi vecinii lor si ii pot ucide si pe ei. Macar de asta sa le pese, daca altceva nu-i intereseaza. Si credeti-ma ca le pasa.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Compasiunea nu este o infractiune! (un video de Adina Pintilie)

 1. GoutteDeReve says:

  Doamne ajută! Deşi, sincer, mă îndoiesc că le pasă de ceva…

 2. ghidul reclamatiei says:

  mai trebuie precizat ca pentru ORICE PROBLEMA aveti cu oricine, trebuie sa faceti PLANGERE SCRISA si sa o INREGISTRATI, dar sa NOTATI si NUMELE POLITISTULUI care ia in primire documentul. e foarte important ca el sa stie ca voi nu va lasati cu una, cu doua.

  la fel, cand aveti o plangere telefonica la politie – cereti numele persoanei cu care vorbiti (ei il vor pe al vostru).

  dupa o saptamana lipsita de raspuns, reluati declaratia in scris, mentionand ca politia nu reuseste sa faca nimic (si identificati polistii care au preluat cazul), desi ati adus dovezi necesare (si anexati xeroxuri dupa ce lasati la dosar – cu nota de inregistrare)

  raspunsul trebuie sa vina in scris, cu toate stampilele si semnaturile posibile, cu numirea celor implicati in ancheta si rezolutia luata. nu acceptati raspuns verbal. solicitati in scris eliberarea unei rezolutii a lor.

  asta ii doare – primele de paste si craciun se iau in functie de cazurile rezolvate. deranjati-i. doar asa sunt “stimulati” sa-si faca treaba

  PS: vorbim de furtisaguri, abuzuri fizice, orice va trece prin minte. mereu sa aveti scris ceva

  • xnici says:

   Multumesc pentru informatii. L-am preluat si in postare separata pentru ca mi se pare foarte important sa facem plangeri scrise si sa cerem rezolvarea lor. Altfel, fara plangeri, cruzimile si crimele nu exista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s