Banii pentru maidanezi au fost furati! (by Badpolitics.ro)

http://www.badpolitics.ro/banii-pentru-maidanezi-au-fost-risipiti-capturarea-unui-maidanez-umflata-de-10-ori-cum-se-scurg-banii-contribuabilului-in-buzunare-private-hingherii-privati-platiti-regeste/

 

Subscriu la comentariul Lolei din tot sufletul.

“Capitala are maxim 10 mii de caini abandonati pe strazi de niste iresponsabili ce nu au fost niciodata pedepsiti de statul roman. Legea 158/2013 prevede Microciparea si Sterilizarea obligatorie a catelelor fara valoare chinologica!!!! Amenzile sunt de la 5.000 la 10.000 de RON. De ce nu se mediatizeaza acest articol 4 ???? Sa inceapa amenzile si sterilizarile + microciparile din curtile oamenilor!!!! Ce atata abandon si moarte!!!! Politicienii si mai ales Basescu posibil sa aiba datorii fata de hingheri, din campanii electorale, de asta au dat legea Mortii!!!”

Dar, nu numai Basescu. Din campania de anul trecut USL-ul a iesit cu datorii. Iar anul viitor urmeaza alte campanii electorale, pungute, pixuri si chibrite. Cum sa faca altfel rost de voturi? Tuturor le doresc sa-i voteze cainii morti si sa crape precum maidanezii, dar acum, nu maine sau poimaine. E timpul ca aceasta crima sa se plateasca. Doamne, fa-ti datoria! Nu le mai da sanse, zguduie-i din temelii, ia-le ce au mai de pret pe lumea asta!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Banii pentru maidanezi au fost furati! (by Badpolitics.ro)

 1. rodestin says:

  …Viata este un bun al fiecarei fiinte…ea nu poate fi scoasa pe o taraba si vanduta dupa placul fiecaruia, atata timp cat se tine cont de faptul ca nimeni nu este mai presus de LEGE…dar ce te faci cand LEGILE sunt facute de oameni?…

 2. ELENA says:

  De un lucru sunt convinsa ca Dumnezeu,nu poate ingadui crima,nimeni nu va scapa nepedepsit!Trebuie sa respectam , fata de animalele alaturi de care traim si pe care in calitate de fiinte superioare trebuie sa le protejam.

  • xyz says:

   Probabil ca tu traiesti pe o alta planeta, ca altfel nu stiu cum sa ma exprim. Mai scuteste-ne cu tiradele tale religiotarde, planeta asta este inecata in singe de la inceputuri si tu te aberezi cu zeul tau scelerat si sado-maso care nu ingaduie crima…. Cineva sufera de disonanta cognitiva aici…. Un fel de “Iubesc tradarea, dar urasc pe tradator”. “Trebuie sa”. TREBUIE SA IESIM IN STRADA, CU ARME IN MINA, SA APARAM ANIMALELE SI PE NOI, ALTA SOLUTIE NU EXISTA, ASTA TREBUIE SA FACEM, DAR PROBABIL CA POPOR MAI LAS CA NOI NU S-A INVENTAT….

 3. adriana says:

  Daca am fi fost toti cei 3000 de like-isti de pe facebook in strada, sunt sigura ca nu asistam la atrocitatile de neinchipuit asupra cateilor. Dar e mai usor sa se apese pe buton, e fara frica , se da like si gata. Au fost din orasela tarii, acolo local, au fost si mai sunt din afara.UNDE AU FOST CEI DIN BUCURESTI? Ascunsi. S-au infiltrat tot felul informatori, pentru ca in toti anii nu au fost vazuti, iar ei se rotesc, mai afla ceva. IDIOCRATIA BATE ROMANIA . Pana la justitia divina astia au macelarit in draci si vor continua. Ce s-au facut campanii de sterilizare la tv sau presa scrisa, nu!. dar de ucidere da.DOAMNE PEDEPSESTE-I PE UCIGASII DE CATEI, ACUM AZI SA NU FIE PREA TARZIU PENTRU EI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s