Legea lui Ionut ucide si oameni!

Avedis Ghazarian – 46 de ani.  Stop cardiac. Inima lui nu a mai putut suporta atata cruzime fata de animale. Avedis a murit. Legea l-a ucis. Un luptator mereu prezent la proteste, mereu aparator al vietii.  Avedis sa pui o vorba buna pentru cateii ramasi pe pamant. Spune-i lui Dumnezeu cat ii doare si cat ne doare.  Oastea lui Dumnezeu s-a mai marit cu un inger. Poate acum va avea mai multa putere sa ne ajute sa luptam cu raul care a pus stapanire pe tara asta. Imi va fi dor de e-mail-urile tale, de puterea pe care ne-o dadeai pentru a lupta mai departe. Nu te vom uita niciodata. In numele tau, al Terezei, al tuturor celor care au murit pentru aceasta cauza, in numele animalelor maltratate si ucise cu cruzime, lupta noastra va deveni mai apriga.

http://www.dcnews.ro/2013/10/prima-victima-a-legii-criminale-si-a-masacrarii-cainilor/

Un articol scris de Avedis in anul 2011:

https://rostrays.wordpress.com/2011/10/28/bucurestiul-fara-maidanezi-o-privire-amanuntita-asupra-unei-campanii-josnice-ce-desconsidera-conditia-de-om-de-a-ghazarian/

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Legea lui Ionut ucide si oameni!

 1. doina says:

  imi pare nespus de rau! e cu cateii acum……

 2. xyz says:

  SA SE ODIHNEASCA IN PACE…. UN OM ADEVARAT, UNUL DINTRE PREA PUTINII CARE AU MAI RAMAS….

 3. ANCA says:

  Victima umana a familiei Anghel !!! Sunteti multumiti ,”stimata” familie ?Dar ce ati zice daca acolo Sus , Ionut impreuna cu acest OM a carui inima nu a mai putut suporta stresul si durerea cauzate de legea criminala care poarta numele baiatului dvs, vor avea IMPREUNA grija de cateii din Cer dar si de cei de aici de pe Pamant ??? Cu siguranta Ionut va fi INGERASUL ANIMALELOR !!! Imi pare bine pt Ionut si va compatimesc pe dvs cfare nu aveti nicio farama de bogatie sufleteasca ,iar pe post de inima aveti un aisberg….

 4. Tomas says:

  Dumnezeu sa il odihneasca

 5. Aura Costea says:

  Dumnezeu sa-l aiba in paza!

 6. xyz says:

  COMENTARIILE DE PE DCNEWS SINT ABSOLUT GRETOASE, USLINOSII SI PDLEPRELE ISI DISPUTA LOCUL INTII IN TOPUL RETARZILOR.

 7. Un vecin says:

  Nu imi vine sa cred. Seara de seara era cu, cateii in spatele blocului cu mancare pt ei. Un baiat educat cu f.mult bun simt si mereu glumet. Vestea de azi mi.a oprit rasuflarea. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Avedis…un prieten…un vecin…un suflet bun.

  • xnici says:

   Eu l-am cunoscut la proteste si zilnic aflam de la el noutatile. Inca sunt socata si plina de ura fata de cei care au dat aceasta lege aberanta. Ma rog zilnic ca pentru moartea lui Avedis si a animalelor nevinovate, tot ce iubesc mai mult pe lume acesti dementi ucigasi sa le fie ucis. de boala sau in accidente cumplite. Toti banii pe care ii scot din masacrarea cainilor sa nu le fie de niciun ajutor. Fam. Anghel a vrut moartea cainilor, acum vreau si eu moartea celor care au instigat la acest dublu macel

 8. valentina says:

  Imi pare nespus de rau pentru decesul acestui om cu suflet. Regret si decesul copilului si pacat ca el a trebuit sa plateasca pentru nelegiuirile acestei familii BLESTEMATE (BUNICA, TATA , MAMA) care merita din plin tot ce se intampla. Ar trebui sa se gandeasca ca mai au un copil acasa si pentru raul facut sa nu plateasca si acesta. Au demonstrat cat de “afectati” au fost iesind pe toate posturile TV (probabil pentru sumele de bani primite). Rusine familiei ANGHEL! DOAMNE, da-le ce merita!

 9. Vasile says:

  Ce tristete ca a plecat!
  Dumnezeu sa-l ocroteasca ca sa ne poata ajuta in continuare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s